Hyppää pääsisältöön
Cobran F-Max Superlite väyläpuut ja draiverit tulevat myyntiin lokakuun alussa.
Cobra Golf

Cobra pisti F-Max-mallistonsa dietille – draiverista lähti painoa 18 grammaa

Cobra on tuonut myyntiin uuden F-Max Superlite -sarjan, jonka jujuna on keveys.

Kun mailanpäännopeus on hidas, voi olla järkevää kokeilla kevyttä mailaa. Cobra on tuonut markkinoille uusitun F-Max-sarjaan uuden Superlite-malliston

Superlite tarkoittaa superkevyttä, ja mailat ovatkin käyneet läpi laihdutuskuurin. Esimerkiksi 329 euroa maksavasta draiverista on lähtenyt vanhaan F-Max-sarjaan verrattuna 18 grammaa painoa: kuusi grammaa lavasta ja tuplasti enemmän varresta ja gripistä.

rautamailat.jpg

F-Max Superlite -raudoissa on progressiivinen hosel eli lavan kantaosa, joka vaikuttaa lavan painopisteeseen.
F-Max Superlite -raudoissa on progressiivinen hosel eli lavan kantaosa, joka vaikuttaa lavan painopisteeseen.
Cobra Golf

Rautamailat (miehet 549 €, 5–pw ja naiset 649 €, 6–sw) ovat puolestaan 16 grammaa viime vuonna julkistettua F-Max-mallistoa kevyempiä.

Cobran mukaan kyseessä on heidän valmistamistaan raudoista kevyimmät mailat koskaan. Draiverin kantapainoisuudella on pyritty vähentämään slaissikierrettä. Tarvittaessa draiverin saa myös offsetillä, joka myös vähentää slaissia.

F-Max Superlite -sarjaa kuuluvat draiverin ja rautojen lisäksi myös väyläpuut (219 € / kpl) ja hybridit (189 € / kpl), joita on miehille tarjolla viidellä ja naisille neljällä eri nostokulmalla.

Miesten ja naisten kombosettiin kuuluu rautamailojen lisäksi kaksi hybridiä.

Cobran tuotekehitysjohtaja Tim Olsavskyn mukaan F-Max Superlite -mailat sopii pelaajille, jotka kaipaavat lisää vauhtia mailanpäähänsä eli toisin sanoen lyhyelle lyöville pelaajille.

Väyläpuita valmistetaan kolmella eri nostokulmalla (16, 20 ja 23 astetta). Siinä missä draiverin lapa on valmistettu kevyestä titaanista, väyläpuut valmistetaan teräksestä.

Mallisto tulee myyntiin jälleenmyyjille lokakuun viides päivä.

GoGolf suosittelee