Hyppää sisältöön

Wilsonin Dynapower oli aikoinaan ikoninen maila – nyt se herätettiin henkiin pitkän tauon jälkeen

Wilsonin Dynapower-mallistosta löytyy kaksi erilaista draiveria. KUVAT: WILSON GOLF

Wilson lanseerasi tälle vuodelle Dynapower-tuoteperheen, josta on saatavilla myös kaksi erilaista draiveriversiota.

Wilsonin uusi mallisto kantaa nimeä Dynapower, josta löytyy muun muassa kaksi draiverimallia: Titanium ja Carbon.

Edullisempi Titanium sopii pelaajalle, joka lyö hieman hitaammin ja haluaa päästä eroon slaissista, sillä se on draw-painotteinen ja mailan painopiste on alhaalla ja takana. Carbon-malli tarjoaa neutraalin lentokaaren. Sen painopiste on edempänä, joten se sopii erityisesti pelaajille, jotka pystyvät svingaamaan vauhdikkaasti ja haluavat työstää avauksissa sivukierteitä.

Molempien mailojen lyöntipinta on suunniteltu tekoälyä hyväksikäyttäen. Lyöntipinnan paksuus vaihtelee, minkä ansiosta pallo kirpoaa lavasta vauhdikkaasti, vaikkei osuma ei kohdistuisikaan ihan keskelle osumapintaa.

Dynapower-tuoteperheeseen kuuluu kahden draiverin lisäksi väyläpuut, hybridit ja raudat.

Wilsonin Dynapower -raudat ovat itseasiassa tuttuja jo 50-luvulta. Mailan modernissa versiossa ideana on parantaa painotusten avulla anteeksiantavuutta erityisesti kärkiosumissa, johon klubipelaajat tyypillisesti missaavat, kiitos suuren MOI-arvon.

Raudoissa on myös matala painopiste, mikä helpottaa pallon saamista korkealla lentokaarelle ja pysähtymään nopeasti alastulossa.

Kaikki malliston mailat on saatavilla myös naisten versioina.

Dynapower Titanium on suunnattu pelaajille, jotka haluavat lyödä palloa pitkälle. Lavan painopiste on takana ja alhaalla, mikä mahdollistaa korkean lähtökulman ja draw-painotuksen. Säädettävä adapteri antaa mahdollisuuden hienosäätää pallon lentokaarta. Lapa on erittäin anteeksiantava ja tuottaa korkean lentokaaren.

Nostokulmat: 9°, 10.5° ja 13°

Suositushinta: 399 €

Dynapower Carbon on suunniteltu pelaajalle, joka haluaa muokata pallon kaarta. Tämän säädettävän mailan lavan yläosa on hiilikuitua. Pohjassa olevien hiilikuitupaneelien ansiosta maila tuottaa vähän alakierrettä. Mailan painotus on neutraali tai fade. Lavan voi säätää kuuteen eri asentoon. Tällä voidaan optimoida nostokulman suuruus ja alakierteen määrä jokaiselle pelaajalle sopivaksi.

Nostokulmat: 8°, 9°, 10.5° ja 12°

Suositushinta: 479 € 

mainos

Golf Sky

Tiesithän, että uusien välineiden fittaaminen on ilmaista Golf Sky Clubin jäsenille.

Etsi luettavaa