Hyppää sisältöön

Wilson houkuttelee kilpapelaajia peräti kahdella pallouutuudella!

Wilson julkisti tänään kaksi uutta tour-palloa.

Klubipelaajien palloissa Wilson on vahva tekijä, varsinkin sen Duo-palloperhe on menestynyt erinomaisesti testeissä. Tänään se julkisti kaksi uutta tour-pelaajan palloa.

Wilson on panostanut erityisesti pallon pehmeyteen. Markkinoinnin kärkenä on ollut lupaus siitä, että Duo on kategorian pehmein pallo. Klubipelaajille pehmeys ja hyvä tuntuma on erinomainen yhdistelmä, sen myötä Duosta on kehkeytynyt myyntimenestys. 

Tour-tason pallon valmistaminen ja markkinoille murtautuminen on ollut Wilsonille haastavampaa. Kilpapelaajien vaatimukset pallojen ominaisuuksista ovat hieman erilaiset. Kompression tulee olla kovempi, pallon pitää lentää pitkälle ja silti tarjota huipputason kierreominaisuudet. Tähän haasteeseen Wilson on nyt päättänyt vastata.

Wilsonin uutuuspallojen salaisuus on niiden pinnassa. Pallojen testauksessa Wilsonin insinöörit ovat havainneet, että maalipinnan epätasaisuudet voivat vaikuttaa merkittävästi pallon lento-ominasuuksiin. Pallon kuoppainen pinta on erittäin haastava maalata ja kuoppiin helposti jää epätasaisuuksia.

Epätasaisuudet erottaa hyvin UV-valossa, jota Wilson käyttääkin uutuus pallojensa markkinoinnissa. Huonosti maalattu maalipinta voi aiheuttaa rauta 5 lyönnissä jopa 10 jaardin vinoutuman. Se on merkittävä virhe klubipelaajien tasolla, ammattilaisille sietämättömän suuri laatuero.

Ongelmaan Wilsonilla on nyt kaksi ratkaisua ja kaksi palloa.

Staff Model

Wilson Staff Model on neliosainen pallo.

Wilson Staff Model on neliosainen pallo.

Wilson

Wilson Staff Model -pallo on moderni neliosainen tour-tason pallo. Pinnan maalaus on uuden teknologian myötä äärimmäisen tasainen ja saumaton kuviointi luo vakaat lento-ominaisuudet.

Pallon ydin eli V-COR luovuttaa valmistajan mukaan maksimimäärän energiaa ja edesauttaa korkeaa pallon lentokaarta.

Pallon uretaanikuori on 30 % ohuempi kuin Wilsonin aikaisemmissa tour-palloissa. Ohuempi kuori tuottaa paremmin kierrettä, varsinkin lyhyillä raudoilla. Wilsonin omissa testauksissa pallo lentää pidemmälle ja tuottaa korkeamman lentokaaren kuin kilpailevien kärkimerkkien pallot. Ainakin paperilla yhdistelmä on houkutteleva.

Staff Model palloa on myyty rajoitetusti jo viime kesänä. Pallo oli tarjolla myös suoratilauksena eräänlaisen VIP-jäsenyyden kautta. Nyt pallo tulee laajasti myyntiin myös Euroopan markkinoille. 

Staff Model R 

Wilson Staffin pallon pintaa ei ole maalattu.

Wilson Staffin pallon pintaa ei ole maalattu.

Wilson

Uutuus Staff Model R on perusrakenteeltaan sama kuin sisarmalli. R-mallissa pintojen viimeistely on viety täysin uudelle tasolle, sillä maalipinta on jätetty kokonaan pois.

On helppo arvata että R tarkoittaa sanaa Raw eli raakaa. Pallon luvataan olevan aerodynaamisesti tarkin mahdollinen tuote. Pelattavuudessa palloissa on pieni ero, maalamaton pinta tuottaa R versioon hieman sisarmallia matalamman lentokaaren. 

Uudet Staff Model ja Staff Model R pallot ovat jatkoa Wilsonin uudistuneelle aktiivi- ja kilpapelaajien tuotteiden sarjalle. Mallistoon kuuluu nyt kaksi rautamailasarjaa, wedget ja pallot.

Malliston viimeistely on tyylikästä ja näyttävää. Palloissa teksti on vanhanajan kirjaisinmallia, mikä sopii silmään hienosti. Tuleva golfkausi näyttää nostaako nämä pallot Wilsonin todelliseksi kilpailijaksi myös tour-palloissa. 

Staff Model ja Staff Model R pallojen suositushinta on 49 € / tusina.

Etsi luettavaa