Hyppää sisältöön

Vuoden suurin myyntitapahtuma on täällä – tee tulevan golfkauden hankinnat nyt edullisesti Golf Skyn myymälöissä tai verkkokaupassa

Aurinko sulattaa lumia kovalla vauhdilla, ja golfarit odottavat kenttien avaamista kuin kuuta nousevaa. Odottavan aika tuntuu pitkältä, tänä vuonna kenties entistä pidemmältä. 

Kevättä odotellessa on tärkeää kartoittaa oman golfbägin sisältö ja varusteiden kunto. Irtoaako pinttynyt lika ja ruoste rautamailoista? Entä roikkuuko bägin remmissä kuiva ja koppura hanska? Luultavasti pallotaskukin ammottaa tyhjyyttään, tai sieltä löytyy vain muutama likainen järvipallo. 

Messuviikko ja Golf Skyn vuoden suurin myyntitapahtuma on täällä. Sekä myymälöiden että verkkokaupan monipuolinen valikoima on täynnä houkuttelevia tarjouksia. Valikoimaa on täydennetty uutuuksilla, ja samalla viime kauden tuotteiden, kuten vaatteiden ja kenkien, hintoja on alennettu 40–50 prosenttia. 

Myydyimmät tuotteet tulevat varmasti olemaan hyvällä alennuksella olevat pallot, hanskat, tekstiilit ja kengät. Näitä käyttötuotteita jokainen pelaaja tarvitsee golfkauden aikana. Myös vedenkestävät bägit ovat nostaneet suosiotaan. Voit unohtaa hankalien irtosuojien kanssa säätämisen ja keskittyä pelaamiseen. Matkapuhelimet ja muut tavarat pysyvät kuivina ja hyvässä kunnossa bägissä vesitiiviiden vetoketjujen ansiosta. Bägejä löytyy valikoimasta sekä kärry- että kantobägiversioina 20–50 prosentin alennuksella. Katso kaikki messutarjouksessa olevat bägit tästä.

Messuviikon mailatarjouksia ei tule missään tapauksessa sivuuttaa. Mikäli pinttynyt lika ja ruoste ovat juurtuneet liian syvälle uriin tai haluat vihdoinkin nostaa pelisi uudelle tasolle, käy tutustumassa laadukkaaseen mailavalikoimaan ja alennuksiin. Sekä rauta- että puumailoja löytyy kattavasti eri merkeiltä. Muun muassa Wilsonin D9-raudat, Srixonin ZX5-raudat sekä Titleistin T100- ja T200-raudat ovat messuviikonlopun ajan myynnissä huippuhintaan. Mailojen fittaus eli yksilöllinen räätälöinti juuri sinulle sisältyy näiden rautasettien kokonaishintaan. 

Parhaimmat rautamailadiilit:

Wilson D9 – 499 € (norm. 599 €)

Wilson D9 raudat

Wilson D9 raudat

Srixon ZX5 – 799 € (norm. 999 €)

Srixon ZX5 raudat

Srixon ZX5 raudat

Titleist T100 & T200 – 999 € (norm. 1194 €)

Titleist T100 raudat

Titleist T100 raudat

Kaikki messutarjousten mailat löydät täältä.

Golf Sky verkkokauppa on valmistautunut messuviikonloppuun muun muassa lisäämällä miehitystä. “Haluamme varmistaa, että saamme tilaukset lähtemään nopealla aikataululla, noin 1–4 arkipäivän kuluessa tilauksesta”, kertoo Rosa Svahn Golf Skyn verkkokaupasta. 

Myymälät palvelevat asiakkaita turvallisesti koko messuviikonlopun ajan. Mikäli kuitenkin haluat tehdä tulevan golfkauden hankinnat kotisohvalta käsin, onnistuu se vaivatta netissä. Verkkokaupan kautta tilatut tuotteet toimitetaan moniin eri noutopaikkoihin, joten ne on helppo napata mukaan esimerkiksi kaupassa käynnin yhteydessä. Asiakaspalvelu on tukena sekä puhelimitse että sähköpostin välityksellä koko viikonlopun ajan. 

Golf Sky toivottaa kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi ostoksille niin myymälöihin kuin verkkokauppaankin. Messutarjoukset ovat voimassa 30.3. asti. 

Golf Sky on osa GoGolf konsernia. 

Etsi luettavaa