Hyppää sisältöön

Viisi fiksua sadetakkia Golf Skyn kausityhjennysmyynnistä – kaikki vaatteet nyt 40 prosentin alennuksella

Golf Skyn valikoimasta löytyy kattavasti erilaisia sadetakkeja.

Syksyllä sadetakki kuuluu golfarin vakiovarustukseen. Poimimme viisi sadetakkia Golf Skyn kattavasta valikoimasta.

Syksyllä sadetakki kuuluu golfarin perusvarustuksiin. Ennen kuin ostaa sadetakkia, kannattaa pohtia ensin omaa tarvetta.

Tavallinen klubipelaaja voi päättää vapaasti, millaisessa kelissä pelaa. Jos sääennusteet näyttävät kehnolta, voi kierroksen jättää suosiolla väliin. Toisaalta välillä sade saattaa yllättää kesken kierroksen, jolloin bägissä olisi hyvä olla varalla jonkin sortin sadeasu.

Kilpailuihin osallistuva pelaajalla tarve on suurempi, sillä vettä saa tulla kuin aisaa ja nurmi lainehtia, ennen kuin kilpailu perutaan. Tällöin tarpeen on kunnon vettäpitävällä kalvolla, kuten Goretexillä, varustettu sadeasu.

Golfissa ei kannata tuijottaa myöskään pelkästään vedenpitävyyttä, sillä golflyönti asettaa tiettyjä vaatimuksia sadevaatteiden ominaisuuksille. Takin pitää olla valmistettu joustavasta materiaalista, jotta se päällä on helppo svingata. Takin olisi myös hyvä hengittää, jotta se ei olisi hiostava.

Kannattaa myös muistaa, että golfiin suunniteltu sateenpitävä takki sopii myös tavalliseen ulkoiluun.

GoGolfiin kuuluvassa Golf Skyssä on parhaillaan käynnissä suuri golfvaatteiden kausityhjennys, jossa kaikki tekstiilit myydään peräti 40 %:n alennuksella..

Poimimme Golf Skyn suuresta vaatevalikoimasta viisi mielenkiintoista sadetakkia. Lisää vaihtoehtoja löytyy Golf Skyn liikkeistä Raisiosta, Espoosta, Vantaalta ja Nokialta sekä tietenkin verkkokaupasta.

Galvin Green Apollo

Ruotsalainen Galvin Green tunnetaan korkealaatuisista golfvaatteistaan, joissa on lajiin liittyviä toiminallisuuksia.

Miesten Apollo-takissa on Goretex-kalvo, joka takaa vedenpitävyyden. Materiaali pitää myös tuulta, on hengittävä ja joustaa sopivasti svingin aikana.

Hinta: 227,97 € (norm. 379,95)

Puma Ultradry

Puman Stormcell-materiaalista valmistetutussa takissa vedenpitävyys on 10 000 mm, joten vaatteen pitäisi kestää vettä pidempiäkin aikoja.

Takissa on vetoketjulliset sivutaskut ja alareunassa on kiristysnauha.

Hinta: 125,97 € (norm 209,95 €)

Cross Hurricane

Vaikka Crossin Hurricane-sadetakki pitää hyvin vettä polyuretaanista valmistetun kalvon ansiosta, se myös hengittää hyvin.

Takista löytyy kolme eri värivaihtoehtoa, ja sivuilla on vetoketjulliset taskut. Hurricane-takkia on saatavilla myös naisten leikkauksella.

Hinta: 119,97 € (norm. 199,95 €)

Cross Womens Pro

Crossin vuorillinen takki on joustava, hengittävä ja vedenpitävä. Vedenpitävyys on peräti 20 000 mm, joten vettä saa tulla taivaalta kunnolla, ennen kuin se menee kankaan ja kalvon läpi.

Hinta: 161,97 € (norm. 269,95 €)

Callaway Liberty 3.0

Callawayn naisten takin vedenpitävyys on 8 000 mm, joten rankkasateisiin tämä ei ole oikea valinta, mutta sopii hyvin sellaisiin olosuhteisiin, jos vettä vähän tihuttaa tai luvassa on vain lyhyitä sadekuuroja.

Hinta: 101,97 € (norm. 167,95 €)

Golf Skyn Season Sale eli kausityhjennysmyynti on käynnissä 20.10.-1.11. myymälöissä ja verkossa.

Etsi luettavaa