Hyppää sisältöön

Viikon tuote: Supido urheilututka

Supido-pallotutka mittaa pallon nopeuden.

Supido Swing Speed Radar on hauska apuväline rangeharjoitteluun. Yksinkertainen pallotutka kertoo harrastajallekin nopeasti, miten kovaa pallo pakenee. Samaa tutkaa voi käyttää monissa eri lajeissa – vaikkapa futiksessa tai salibandyssä.

Treenaamisen apuvälineet ovat kehittyneet viime vuosina nopeasti. Markkinoilta löytyy useita mailan ja pallon liikettä seuraavia laitteita, joiden avulla treenin tuloksia on helppo mitata. Tilastointi ja tavoitteellinen harjoittelu auttaa kehittymään ja tuo monelle lisää treenimotivaatiota.

Pallotutkat eivät enää maksa tuhansia euroja – perustason versioita löytyy harrastajankin lompakolle sopivaan hintaan. Yksi vaihtoehto on Supido Swing Speed Radar, joka on tällä viikolla Viikon tuote.

Supidon urheilututka asetetaan lyöntilinjalle muutaman metrin päähän pelaajan ja kohteen väliin. Tutka mittaa pallon lentonopeuden ja näyttää sen pelaajalle isoilla numeroilla. Tutkan voi asettaa myös lyöjän viereen, jolloin se mittaa mailan nopeuden. Laitteen pohjasta löytyy jalustaruuvin kiinnityskohta, joten sen voi asettaa myös tavallisen kamerajalustan päälle.

Swing Speed Radar on pienikokoinen ja kevyt, se mahtuu jopa bägin sivutaskuun. Laite ei vaadi toimiakseen tietokonetta tai applikaation käyttöä – vain muutama napinpainallus ja tutka on käyttökunnossa. Virtalähteenä käytetään tavallisisia sormiparistoja.

Supidon tutkaa voi käyttä monessa eri lajissa. Jalkapallon, jääkiekon ja salibandyn lisäksi pallon nopeutta voi mitata käsipallossa, pesäpallossa ja vaikkapa tenniksessä. Tutka onkin hauska kisailuväline kesän pihapeleihin ja kaverien haastekisoihin niin golfissa kuin muissakin lajeissa. Se toimii yhtä hyvin myös sisätiloissa talviharjoittelukaudella.

Katso lisätietoa:

Supido-tutkan voit ostaa mm. SmartGolf-verkkokaupasta.

Etsi luettavaa