Hyppää sisältöön

Viikon tuote: SuperStroke-grippi putteriin

Jordan Spieth luottaa SuperStroken grippeihin

Major-voittajien käyttämä, harrastajien suosima. Puttereissa viime vuosina yleistynyt SuperStroke-grippi voi auttaa pelaajaa upottamaan lisää hankalia putteja.

Viimeisen viiden vuoden aikana paksut gripit ovat tulleet tutuiksi puttigriineillä. Niitä alkoi näkyä ensin tour-pelaajilla ja pian myös mailakauppojen hyllyillä. Jo muutaman vuoden ajan paksuja grippejä on saanut myös vakiona puttereihin mailamerkkien omilla värityksillä.

Tunnetuin paksujen grippien valmistaja on amerikkalainen SuperStroke.

Putterigripit uusissa väreissä

Aluksi SuperStroken valikoimassa oli vain muutama malli. Periaate oli, että grippi oli normaalia paksumpi ja tasapaksu – SuperStroken slogan onkin Say No To Taper. Taper-tyyppinen, eli alaspäin kapeneva grippi on perinteinen sekä puttereissa että rautamailoissa.

SuperStroken ajatus on, että tasapaksulla gripillä molempien käsien puristusvoima on yhtä suuri, mikä tekee svingistä hallittavamman. Tämä on tärkeää putatessa: turhat nykäykset ja ranteiden liikkeet jäävät pois, kun kädet toimivat samankaltaisesti. Nykyään SuperStroken putterigrippejä löytyy monta eri malli- ja värivaihtoehtoa.

Viimeisin näyttö SuperStroken putterigripin toimivuudesta nähtiin Open Championshipissä, kun Jordan Spieth otti voiton näyttävillä puteillaan. Openin voitto oli Spiethille jo tämän kauden kolmas. Amerikkalaistähden putterissa on jo vuosia ollut Flatso 1.0 -grippi. Myös Spiethin muissa mailoissa on SuperStroken gripit.

SuperStroken tallissa pelaavat myös US Mastersin voittaja Sergio Garcia ja vuoden 2013 PGA Championshipin ykkönen Jason Dufner. Heistäkin molemmat pelaavat “täydellä setillä” eli kaikissa mailoissa on SuperStroken gripit. Major-menestystä täydentää Dustin Johnson, joka hänkin nykyään käyttää keskipaksua SuperStroken Pistol 2.0 -grippiä.

Jos haluat rauhoittaa ranteiden liikettä ja upottaa niitä inhottavan mittaisia paineputteja, kannattaa kokeilla SuperStroken grippejä. Uudet värit ovat tulossa kauppoihin – loppukauden peleihin saa hyvän nosteen päivittämällä vanhan putterin pirteäksi. SuperStroken grippejä myyvät kaikki hyvin varustellut golfvälineliikkeet.

Lisätietoa:

https://superstrokeusa.com

 

Etsi luettavaa