Hyppää sisältöön

Viikon tuote: Srixonin pallovalikoimasta löytyy jokaiselle sopiva

Modernit pallot lentävät pitkälle ja tuntuvat pehmeiltä griinin ympäristössä. Srixonin pallovalikoima on laaja ja suunniteltu siten, että jokaiselle golfarille löytyy sopiva pallo. Tämän viikon Viikon tuote onkin Srixonin pallot.

Palloteknologia on kehittynyt valtavasti, ja Srixon on ollut yksi innovaattoreista. Amerikkalaismerkki toi markkinoille keltaisen tour-pallon yhtenä ensimmäisistä merkeistä. Srixonin valikoimasta löytyy monenlaisia palloja, joista jokainen golfari löytää omaan peliinsä sopivat. Tässä esittely koko valikoimasta – myöhemmin tulee testituloksia pallojen lähipeliominaisuuksista.

Uretaanikuoriset tour-pallot

Z-Star ja Z-Star XV

Srixonin lippulaivapallo Z-Staria saa kahtena eri versiona ja kumpaakin versiota kahdessa eri värissä. Z-Star-pallot löytyvät useiden tour-pelaajien bägeistä – mm. Keegan Bradley, Graeme McDowell ja Hideki Matsuyama pelaavat Z-Star-perheen palloilla.

Z-Star on kolmekerroksinen, pehmeältä tuntuva huippupallo. Draiverilla lyötäessä sen on tarkoitus lentää sisarpalloaan Z-Star XV:tä korkeammalla. Lähipelissä Z-Star tuntuu koko Srixonin tuoteperheen pehmeimmältä. Uudistunut Spin Skin -pinta lisää kitkaa ja pehmeyden tuntua entisestään – Srixonin mukaan jopa 18 % aiempaan verrattuna.

Spin Skin -pinta lisää kitkaa ja pehmeää tuntumaa.

Spin Skin -pinta lisää kitkaa ja pehmeää tuntumaa.

Srixon Golf

Ero Z-Star XV:hen on tuntumassa pieni, mutta rakenteessa iso: XV on nelikerrospallo, jonka kompressioluku on 105, kun Z-Starilla se vastaavasti on 90. Draiverilla lyötäessä XV pitäisi spinnata vähemmän, jolloin lentoradasta tulee poraavampi. Toimiakseen täysin Z-Star XV vaatii pelaajalta mailanpäännopeutta, joka on yli 105 mailia tunnissa. Vastaavasti Z-Star toimii parhaiten, kun draiverin nuppi liikkuu 90–105 mailia tunnissa.

Laajalle pelaajajoukolle suunnatut pallot

AD333 Tour

Suositun AD333-pallon Tour-versiossa on Z-Stareja pienempi kompressioluku (75), ja se onkin suunnattu matalampia svinginopeuksia lyöville. Matalampi kompressioluku tarkoittaa sitä, että pallo puristuu osumassa hieman enemmän lavan lyöntipintaa vasten. Jos svingaa hitaammin, matalamman kompression pallo kuitenkin ponnahtaa lavasta tehokkaasti. AD333 Tourista optimaalisen lentonopeuden saa, kun draiverin nopeus ylittää 80 mailia tunnissa. Pallo on kolmikerroksinen, ja siinä on sama Spin Skin -pinta kuin Z-Stareissa.

Srixon AD333:sta saa myös keltaisena.

Srixon AD333:sta saa myös keltaisena.

Srixon Golf

AD333

Yksi viime vuosien suosituimmista palloista on ollut Srixonin kaksikerroksinen AD333. Se on suunnattu laajalle pelaajajoukolle – kuori on kestävä, lento- ja lähipeliominaisuudet lähes tour-pallojen tasoa ja hinta huomattavasti matalampi. Myös AD333:ssa on uusi Spin Skin -pinta. Kompressioluku on 79, eli pallo sopii yli 80 mailia tunnissa lyöville pelaajille. AD333:sta saa sekä valkoisena että keltaisena.

 

Game-improvement-pallot

Soft Feel

Nimensä mukaisesti Soft Feel tarjoaa pehmeää tuntumaa, vaikka onkin niin sanottu distance-pallo. Matala kompressio (71) auttaa pallon pitkälle hitaammallakin mailanpäännopeudella. Se myös auttaa pitämään pallon linjassa eli vähentää sivukierteitä jonkin verran. Paras etu pallosta saadaan, kun mailanpään nopeus on alle 90 mailia tunnissa. Ionomer-kuori tuntuu kädessä kovalta, mutta toimii lähipelissä kuitenkin hienosti.

Soft Feel Lady

Pallo on suunniteltu erityisesti naisille: erityisen matala kompressio (Srixonin malliston matalin, 59) sopii hitaammin svingaaville ja uusi sisus lisää pehmeää lähipelituntumaa. Uudistuneen suunnittelun pitäisi auttaa pallo ilmaan helpommin. Palloa on saatavana valkoisena ja pinkkinä.

Srixon Soft Feel Lady on suunnattu naisille.

Srixon Soft Feel Lady on suunnattu naisille.

Srixon Golf

Distance ja Marathon

Distance ja Marathon ovat Srixonin malliston selkeimmät distance-pallot. Yksinkertaisten kaksikerrospallojen tarkoitus on auttaa pidempiin ja suorempiin lyönteihin. Kestävä kuori tekevät niistä myös pitkäikäisiä. Distance on parivaljakosta vähän pehmeämpi (93) ja Marathon taasen kovempi (98). Hinnaltaan Distance ja Marathon ovat malliston halvimmasta päästä.

 

Lisätietoa: https://www.srixoneurope.com/en…

Etsi luettavaa