Hyppää sisältöön

Viikon tuote: Golfkentällä tieto on valttia – ja Swing Caddie SC300 tarjoaa sitä

Swing Caddie SC300 on kevyt ja hinnaltaan kuluttajaystävällinen lyöntianalysaattori.

Swing Caddie SC300 on tärkeä apuväline tavoitteelliselle golfarille. Kuluttajaystävällisesti hinnoiteltu laite kertoo tärkeää tietoa lyönnistä, ja se mahtuu bägiin mukaan myös kierrokselle.

Jokaisen golfarin tulisi tietää, paljonko hän lyö ilmassa eri mailoilla. Tieto auttaa tekemään lyöntisuunnitelmia kentällä.

Helpoin tapa saada asiasta varmuus on lyödä riittävä määrä palloja jokaisella mailalla lyöntitutkaan, laskea esimerkiksi kymmenen lyönnin keskiarvo ja kirjata ne itselleen muistiin tulevia kierroksia varten.

Swing Caddie SC300 -lyöntitutkan avulla lyöntipituuksien tilastointi onnistuu nopeasti ja helposti.

Swing Caddie SC300 kertoo paljon erilaista tietoa lyönnistä.

Swing Caddie SC300 kertoo paljon erilaista tietoa lyönnistä.

Swing Caddie

Swing Caddie SC300 on melko edullinen, kuluttajille suunnattu lyöntitutka, joka mittaa muun muassa pallon lentomatkan ja kokonaismatkan. Erityisesti esteiden yli lyömisessä pallon lentomatka ilmassa on tulosta parantava tieto.

Swing Caddie tuo täysin uuden ulottuvuuden myös rangeharjoitteluun. Laite nimittäin kertoo myös osuman smash factorin eli tehokkuuden, lähtökulman, pallon lähtönopeuden ja pallon lentoradan maksimikorkeuden eli apexin. Lisää lyöntipituutta haluavalle tärkeä tieto on mailanpään nopeus, sillä mittaamalla sitä tasaisin väliajoin näkee oikeaa dataa oman svingin nopeuden kehittymisestä.


Swing Caddie SC300

VÄRI Musta
MITAT 166 x 120 x 28mm
PAINO n.436g
NÄYTTÖ 5,3″ LCD
AKKU Li-Polymer


Kevyt laite kulkee helposti mukana bägissä, joten sen voi ottaa mukaan myös harjoituskierroksille. Helppokäyttöinen laite asetetaan parin metrin päähän pallosta. Sen voi yhdistää bluetoothilla myös älypuhelimeen, jolloin tiedot tallentuvat kätevästi omalle tilille, jossa tiedot säilyvät tallessa.

Käyttömukavuutta lisäävät kaukosäädin, jolla esimerkiksi mailojen vaihtaminen onnistuu yhdellä painalluksella, ja äänitoiminto. Kone lausuu ääneen lyönnin jälkeen pallon ilmalennon pituuden. Näin ei tarvitse kyykistyä katsomaan lukua SC300:n näytöltä tai kaivaa puhelinta taskusta.

Swing Caddie SC300:n luvut ovat luotettavia, sillä se käyttää uusinta Doppler-tutkateknologiaa. Lisäksi se kalibroi ilmakehän paineantureita, joten se ottaa huomioon mittaustuloksessa myös ilmanpaineen.

Swing Caddietä myydään hyvin varustetuissa golfliikkeissä.

Hinta: 589 €

Etsi luettavaa