Hyppää sisältöön

Viikon tuote: GolfBuddy WTX+ etäisyyskello

Tämän viikon tuote-esittelyssä on GolfBuddyn uusi WTX+ etäisyyskello.

WTX+ on uudistunut versio vuonna 2017 ilmestyneestä suuren suosion saavuttaneesta WTX-älykellosta. Uudessa WTX+ mallissa kenttäpäivitykset onnistuvat automaattisesti puhelimen kautta, Bluetooth yhteydellä.

WTX+ on vedenkestävä ja painaa ainoastaan 62 grammaa.

WTX+ on vedenkestävä ja painaa ainoastaan 62 grammaa.

Itse laite on kevyt, helppokäyttöinen ja varustettu värisellä kosketusnäytöllä. Kosketusnäytöllä pystyt mm. määrittämään lipun paikan tarkempaa mittaa varten. Kello näyttää etäisyydet greenin eteen/keskelle ja taakse, sekä myös väyläesteet. WTX+ näyttää koko väyläkartan sekä mitat esteisiin.

WTX+ älykellon akun kesto on jopa 8 tuntia ja laite ilmoittaa myös puhelimeen tulleet tekstiviestit ja ilmoitukset. Nämä saa halutessaan myös pois päältä.

GolfBuddy WTX+ älykellossa on paljon ominaisuuksia, jotka auttavat pelaajaa ymmärtään väylän ja esteiden etäisyyksiä. WTX+ älykellolla on myös mahdollista mitata omien lyöntien pituutta.

GolfBuddylla on maailman laajin golfkenttätietokanta, jossa kenttiä on ladattavissa maailmanlaajuisesti yli 38 000. Kaikki Suomen kentät löytyy kenttäkirjastosta, jota päivitetään viikottain. Nopeimmillaan uusi kenttä saadaan ladattavaksi alle kahdessa viikossa siitä, kun merkkaaja on kentän käynyt tallentamassa. GolfBuddyn itse hallinnoimassa kenttäkirjastossa kaikki kentät on mitattu jalan ja tallennettu paikan päällä, jonka jälkeen tallennettu data yhdistetään satelliittikarttoihin. Tällä tavalla saadaan paras mahdollinen mittatarkkuus. Kenttien lataaminen ja päivitys, on aina ilmaista.

Muita ominaisuuksia: Askelmittari, digitaalinen tuloskortti sekä kello.

Suositushinta: 249€

 

Etsi luettavaa