Hyppää sisältöön

Viikon tuote: Cobran King Black on tarkka ja tyylikäs wedge

Cobran Black-wedge Versatile-pohjarakenteella.

Cobran King Black Wedge on oivallinen valinta pukinkonttiin kaikentasoisille pelaajille.

Etsitkö tyylikästä täydennystä bägiin? Cobran King Black -wedge on erottuu edukseen paitsi ulkonäön myös suorituskyvyn suhteen.

Mailassa on musta lapa ja varsi, joita ei tule ihan jokaisella pelaajalla vastaan. Lavat on taottu hiiliteräksestä, ja DBM-viimeisteltyn ansiosta maila kestää hyvin kulutusta.

Maila on saatavilla kolmella eri grindillä eli pohjanmuotoilulla: versatile, classic ja widelow. Versatile sopii pelaajalle, joka haluaa työstää erilaisia lyöntejä lapaa avaamalla, sillä lavan pohjaa on jyrsitty kapeammaksi. Classicissa on normaali pohjanmuotoilu ja Widelow’ssa on leveä pohja ja vähemmän bounce-kulmaa. Kaikki eri grindit on saatavilla 50–60 asteen nostokulmilla.

Urat on jyrsitty ns. CNC-menetelmällä, joka parantaa tarkkuutta ja lisää spinniä. Pienemmillä nostokulmilla varustetuissa mailoissa on leveämmät ja matalammat urat kuin 56–60-asteisissa mailoissa, joiden urat ovat tiheämmät ja syvemmät.

Alakierteen määrä lisää myös se, että osumapinnan karheus vaihtelee lavan eri kohdissa. Se tuo myös tarkkuutta chippeihin ja muihin lähellä viheriötä tapahtuviin lyönteihin.

Black Wedgen uritukset vaihtelevat nostokulman mukaan.

Black Wedgen uritukset vaihtelevat nostokulman mukaan.

Cobra Golf

Kirsikkana kakun päällä mailassa on Arccosin tarjoama Cobra Connect -järjestelmä, joka toimittaa tietoa lyönneistä suoraan älypuhelimeen ladattavaan sovellukseen. Datan avulla saat tietoa kierrosten kulusta pelin kehittämistä ja helpottaa oikean mailan valitsemista, kun saat siitä tietoa lyöntipituuksista.

Mailoja on saatavilla kaikista hyvin varustetuista välinemyymälöistä. King Black -wedge on erinomainen valinta joululahjaksi myös itselle.

Cobra Black Wedge -speksit

Etsi luettavaa