Hyppää sisältöön

Viikon tuote: Cobra King PUR Wedge

Cobra King PUR Wedge

Cobran viime vuonna julkaisema King Wedge sai tälle kaudelle päivityksen. King PUR -nimeä kantava tarkkuustyökalu lupaa erinomaista spinniä ja tuntumaa.

Cobran mailamallisto on uudistunut viime vuosina menestyksellä – myyntiosuus on kasvanut ja merkin pelaajat ovat niittäneet isoja voittoja niin naisten kuin miesten kiertueilla. Viime vuonna testasin uutta King Wedgeä, joka toimi mielestäni erittäin hyvin. Tämän vuoden King PUR Wedge on hyvin samantyyppinen – eroa on lähinnä materiaalissa ja pinnan viimeistelyssä.

Pinnoittamaton viimeistely lisää spinniä

Wedgen muotokieli ja nostokulmavaihtoehdot ovat yhtenevät King Wedgen kanssa. Siinä missä King Wedge on kiiltävän tyylikäs, PUR on pinnoittamaton, “raaka”. Cobran mukaan tämä lisää sekä spinniä että tuntumaa lähipelissä.

Mitä suuremmat wedgen urat ovat, sitä enemmän ne tarttuvat palloon ja tuottavat spinniä. Samalla suuremmat urat myös kanavoivat vettä ja ruohoa pois mailan ja pallon välistä osumahetkellä, mikä myös auttaa pitämään spinnin tasalaatuisena. Kun pinnoite ei ole viemässä tilaa, jää urasta hieman tilavampi.

Cobra Puma Golf

Vaikka PUR on pinnoittamaton, se sietää ruostetta. Maila on valettu ruostumattomasta 304-teräksestä, kun taas King Wedgen materiaali on 8620-hiiliteräs. Tuntumaltaan PUR:n kerrotaan olevan pehmeämpi. Pinta kiiltelee vähemmän kuin King Wedgen pinta.

Yksinkertainen väritys, kolme grind-vaihtoehtoa

Värikkäistä mailoista ja vaatteista tunnettu Cobra-Puma on tehnyt PUR:n kanssa tietoisen ratkaisun: värit on jätetty pois, jotta raaka mielikuva olisi vahva. Reunuksia on korostettu kiiltävällä pinnalla, mutta pääasiassa maila on yksinkertaisen tyylikäs.

Vakiogrippikin on vaihtunut värikkäästä yksikertaisemmaksi Lamkinin klassikkogripiksi. Vakiovarsi on edelleen True Temperin S200 ja mailasta on saatavilla laaja valikoima nostokulmavaihtoehtoja. Kuten King Wedge, myös PUR:n eri nostokulmilla on erilaisia pohjahiontoja eli grindejä. Versatile on monipuolisimmin saatavilla. Se sopii moneen alustaan ja etenkin silloin, jos haluaa avata lapaa.

Versatile on monipuolisin grind-vaihtoehto.

Versatile on monipuolisin grind-vaihtoehto.

Cobra Puma Golf

Classic-grind on perinteinen, "täysi".

Classic-grind on perinteinen, ”täysi”

Cobra Puma Golf

Widelow on nimensä mukaisesti leveä, matalan bounce-kulman grind.

Widelow on nimensä mukaisesti leveä, matalan bounce-kulman grind.

Cobra Puma Golf

Classic on perusmalli, joka toimii lähes kaikilla pelaajilla. Widelow taasen on vaihtoehtona lob- ja sand wedgeissä: matala bounce-kulma ja leveä pohja auttavat hiekkalyönneissä.

Cobran King PUR Wedge kannattaa pitää mielessä, kun wedgekaluston uusiminen tulee eteen. Laadukkaat tarkkuustyökalut ovat tärkeä osa jokaisen pelaajan mailasettiä, ja Cobran mailat ovat osoittaneet laadukkuutensa.

Cobran wedgejä löytyy kaikista hyvinvarustelluista golfvälinekaupoista.
 

Lisätietoa

https://www.cobragolf.com/cobra-king-pur-wedge

Etsi luettavaa