Hyppää sisältöön

Viikon tuote: Callaway Rogue ja Rogue Sub Zero draiveri

Callaway tuotteet olivat hyvin esillä viikonloppuna Ranskassa, kun Alex Noren otti uransa kymmenennen European Tour -voiton. Bägistä löytyy Callaway Rogue Sub Zero draiveri ja 15-asteinen väyläpuu.

Callaway tuotteet olivat hyvin esillä viikonloppuna Ranskassa, kun Alex Noren otti uransa kymmenennen European Tour -voiton. Bägistä löytyy Callaway Rogue Sub Zero draiveri ja 15-asteinen väyläpuu.

What’s in the Bag – Alex Noren

Draiveri: Callaway Rogue Sub Zero Driver 9°, Orange Tensei 60 TX shaft
Väyläpuu: Callaway Rogue 15°, Diamana D+ 80x shaft
Hybridi: Callaway Apex Hybrid 18°, Thump T90 shaft
Rautamailat: Callaway Apex Pro 16 Irons (4-9), True Temper Dynamic Gold X 100 shafts
Wedget: Callaway Mack Daddy 4 Wedges (46°, 50°, 56°, 60°), True Temper Dynamic Gold S400 shafts
Putteri: Odyssey O-Works #1 Wide
Pallot: Callaway Chrome Soft X

Callaway Epic tuotesarja julkaistiin kaudelle 2017 ja etenkin draiveri oli jättimenestys. Callaway Epic draiverissa oli ensimmäistä kertaan käytössä ”Jailbreak”-teknologia. Jailbreak muodustuu kahdesta osumapinnan takana olevasta titaanikalterista, jotka yhdistävät lavan kruunun ja pohjan.  Titaanikalterit jäykistävät osumassa mailan rungon, joka mahdollistaa lyöntipinnalle suuremman iskun kuormituksen, ja näinollen antaa pallolle kovemman lähtönopeuden.

Ei ole yllätys, että Jailbreak-teknologia on käytössä Rogue draiverissa. Rogue draiverissa käytetty Jailbreak ei ole kuitenkaan täysin sama kuin viime vuonna. Kauden 2018 Jailbreakissa on huomattavasti kevyemmät titaanikalterit. Tämän lisäksi lavan Triaxal-hiilikuitukansi on erittäin kevyt, joka antaan mahdollisuuden sijoittaa säästyvä paino mailan kehälle. Tästä syystä Rogue malli on selkeästi anteekstiantavampi kuin aikasempi Callaway Epic.

Kolme teknistä faktaa

1. Jailbreak-kalterien ansiosta runko on jäykkä, mikä mahdollistaa voimakkaampien iskujen vastaanottamisen ja pidemmät lyönnit. Roguessa kalterit ovat neljänneksen kevyemmät kuin Epic-malleissa.

2. Lentokonevalmistaja Boeingin kanssa kehitetty Speed Step -teknologia parantaa ilmavirtausta ja vähentää ilmanvastusta. Epiciin verrattuna muotoilua on kehitetty entuudestaan.

3. X-Face VFT -teknologia tarkoittaa sitä, että osumapinnan paksuutta vaihtelemalla hyvän osuman alue on saatu optimoitua suureksi.

 

Rogue Sub Zero on hyville pelaajille suunnattu versio. Se tuottaa vähemmän alakierrettä kuin Rogue, jossa painopiste on taaempana ja jota myydään myös draw-versiona. Rogue Sub Zeron pohjan etu- ja takaosassa on painoruuvit, joiden paikkaa vaihtamalla palloon lentokaarta saa säädettyä joko purevammaksi tai korkeammaksi. Rogue Draw -mallissa toinen paino on siirretty takaa lähelle kantaa.

Roguessa ja Rogue Draw’ssa nostokulman voi säätää joko 9,5-, 10,5- tai 13-asteiseksi. Rogue Sub Zerossa on kaksi nostokulmavaihtoehtoa: 9,5 ja 10,5 astetta.

Hinta: 549 €

Videossa PGA Pro Tomi Tolsa esittelee Callaway Rogue draiverit

 

Etsi luettavaa