Hyppää sisältöön

Viikon tuote: Bridgestone Tour B330 -pallot

Bridgestone B330-RX

Bridgestonen laajan pallovalikoiman lippulaivapallosarja on B330-pallot. Ne ovat japanilaismerkin monipuolisimmat ja vastaavat maailman parhaiden pelaajien vaatimuksiin. Samasta sarjasta löytyy myös harrastajien hitaammille mailanpään nopeuksille tarkoitetut versiot.

Tour-pallon lento- ja lähipeliominaisuudet ovat haluttuja aktiiviharrastajien keskuudessa. Kuitenkaan harva harrastajapelaaja saa maailman huippujen kriteerien mukaan suunnitelluista palloista täysiä tehoja irti. Bridgestone on ymmärtänyt tämän tarpeen ja hyödyntänyt valtavaa pallofittauksista kerättyä tietokantaansa kehitystyössä. Lopputulos on paremmin amatööripelaajille sopivan tour-pallo B330-RX ja sen pehmeämpi versio B330-RXS. Merkin ykköstykit pelaavat B330 tai B330-S -palloilla.

Draiverin nopeus alle 105 mailia tunnissa

B330-RX ja RXS on suunnattu draiverilla alle 105 mailia tunnissa lyöville, eli useimmille harrastajapelaajille. Tietynlaisena mittarina pidetään kierroskeskiarvoa: jos lyö alle 90 lyönnin kierroksia, hyötyy B330-RX-palloista eniten. Jos taasen pelaa alle 80 lyönnin kierroksia, on todennäköisesti parempi vilkuilla B330-pallojen suuntaan.

B330-RX-pallojen Amateur Core -ydin aiempaa pehmeämpi, ja sen kovuus muuttuu kuorta kohti – lähempänä kuorta ydin on kovempi, jotta draiverilla lyötäessä pallo ei menisi niin vinoon. Pehmeä uretaanikuori tuottaa hyvin spinniä wedgellä lyödessä ja lähipelissä. Kuori on Bridgestonen mukaan aiempaa kestävämpi. Pintakuvioiden (dimple) muotoilu pyrkii maksimoimaan kullekin mailalle optimaalisen spinnin ja pidemmän rullin.

B330-RX:n ja RXS:n ero on lähipelituntumassa: RXS on tuntumaltaan pehmeämpi (s niin kuin soft).

Kovaa lyöville tour-pelaajien pallot

Jos draiverin mailanpään nopeus on yli 105 mailia tunnissa, Bridgestone suosittelee pelaajaa valitsemaan B330:n tai B330-S:n. Pallojen ero on sama kuin RX-sarjassa: S-versio on pehmeämpi lähipelituntumaltaan. B330-palloissa on sama kuori ja pintakuviointi kuin RX-sarjassa, mutta ydin on kovempi. Kovempi ydin soveltuu paremmin koviin mailanpään nopeuksiin. Kuten RX-sarjan Amateur Core, myös Tour Core on yksiosainen ja kovuudeltaan muuttuva.

Bridgestone B330-S on huippupelaajien pallo.

Bridgestone B330-S on huippupelaajien pallo.

Bridgestone Golf

Mikä pallo sinulle sopii?

Bridgestone pitää pallofittausta tärkeänä osana kehitystyötään. Fittaustapahtumia järjestetään ympäri maailmaa, mutta suuntaa antavia neuvoja pallon valintaan saa merkin verkkosivuilta. Siellä voit valita nykyisen pallosi ja muutaman muun muuttujan, joiden perusteella fittaustietokanta ehdottaa sinulle sopivaa palloa. Näppärää!

Lisätietoa

https://www.bridgestonegolf.co…

Bridgestonen palloja myyvät kaikki hyvinvarustellut golfkaupat ja pro shopit.

Kesäkuussa kaikki golfarit nauttivat GoGolfin jäseneduista ilmaiseksi! Lue lisää TÄÄLTÄ!

Etsi luettavaa