Hyppää sisältöön

Vielä aikaa osallistua 28 golfkierroksen arvontaan: Mikä diili on mielestäsi paras?

GoGolf kysyi ennen Black Fridayta lukijoiltaan Facebookissa suosikkidiiliä. Arvonnassa on lähes kaikille Black Fridayn kentille yksi greenfee, eli 28 kierroksen paketti.

Facebookissa julkaistussa arvonnassa kysyttiin lukijoiden suosikkidiilejä. Kiitoksia kaikista vastauksista, joita on tullut jo lähes 600. Yksi vastaaja tulee voittamaan ensi kesälle pelikierroksen peräti 28:lle eri kentälle! 

Vastauksissa on jälleen tutut yleisönsuosikit kärjessä. Tahko tuntuu olevan jokavuotinen unelmakohde suomalaisille golfareille, kuten myös Linna Golf ja Pärnu Bay. 

Monissa vastauksissa käy ilmi, että kaveriporukalla tai vähintään puolison kanssa oli hieno päästä viettämään kesäistä viikonloppua golfin parissa. Toive on kuultu ja vastaavia diilejä on varmasti entistä enemmän luvassa tulevissa kampanjoissa! 

Uusin tuote tähän liittyen tuli lauantaina Linna Golfilta. Kahden yön ja kahden kierroksen paketti neljälle henkilölle maksaa 990 euroa! Käytännössä listahintaisilla greenfeella laskettuna hotelliyöt tulevat ”kaupan päälle”. 

Suuri arvonta tullaan toteuttamaan maanantaina, jolloin selviää kuka lähtee pelaamaan ensi kesänä ilmaiseksi 28:lle eri kentälle! Black Friday päättyy tänään sunnuntaina kello 23.59. 

Vielä on siis hetki aikaa shoppailla ja osallistua kilpailuun! 

Black Friday

Etsi luettavaa