Hyppää sisältöön

Black Friday: GoGolf Playn helmet – Kurk Golf, Hills ja Isosaari samassa paketissa

Hills by GoGolf on kauden 2021 odotetuimpia tuoteuutuuksia

Kolme tasokasta ja hyvähenkistä golfkeskusta muodostavat pääkaupunkiseudun kiehtovimman tuotepaketin. Maanantai-iltaan kello 24.00 asti GoGolf Playn tilanneet saavat 6 tusinaa Srixonin huippupalloja.

GoGolf Play on Suomen laajin pelioikeus, jonka lunastanut pääsee  kauden 2021 aikana pelaamaan rajattomasti kolmessa golfkeskuksessa, ja yhteensä 72 väylällä.

GoGolf Play Pelioikeuteen Black Friday eduin voit tutustua ja tilata sen vuodeksi joko kertamaksulla 749 €, tai kuukausimaksulla 12x 65 € täältä

Kurk Golf – palvelukonseptia kehitetään entistä joustavammaksi

Suomen toiseksi suurimmaksi golfseuraksi jäsenmäärältään noussut Kurk Golf oli valtaisa menestys kaikilla mittareilla päättyvällä kaudella.  Kurkin 27 reikää olivat kovassa käytössä varhaisesta keväästä asti. Kenttien hoitoon panostettiin entistä enemmän ja ne pysyivätkin huippukuntoisina kauden loppuuna asti

Kurk Golf teki kaudella 2020 rakettimaisen nousun Suomen toiseksi suurimmaksi golfseuraksi

Kurk Golf teki kaudella 2020 rakettimaisen nousun Suomen toiseksi suurimmaksi golfseuraksi

Kurkin mutkatonta ja pelaajaystävällistä tuotekonseptia hiotaan GoGolf Playn haltijoille entistä paremmaksi ja kiehtovammaksi talvikuukausien aikana.

”Kehittyminen loppuu siinä vaiheessa kun ollaan tyytyväisiä asioiden nykytilaan. Meillä on luonnollisena tavoitteena muiden GoGoflin yksiköiden kanssa täyttää omien ja vieraspelaajien odotukset golfpalvelujen tuottamisesta entistäkin paremmin ja uutta luoden kaudella 2021”, määrittää Kurk Golfin ja Golf Holdings Finlandin toimitusjohtaja Petteri Patjas.

Hills by GoGolf – ”tasokkaat kentät, mahtava fiilis”

Hills by GoGolfin osalta odotukset ovat uuden omistajan, sekä toimintaa golfkeskuksessa operoivan GoGolfin mukaantulon myötä korkealla. Jo 2000-luvun alusta toimineesta golfkeskuksessa on infrastruktuuri, klubitalo, huoltohalli, kentät ja harjoitusalueet mainiosssa kunnossa.

Golfkeskukselle on muodostunut vakiintunut käyttäjäkunta aiemmista osakkaista, peliokeuden vuokraajista sekä vieraspelaajista.

Aviopari Satu Eckhardt & Pasi Tanskanen kuuluvat ns.kalustoon, he ovat pelanneet Hillsissa siitä lähtien, kun se 2000-luvun ensimmäisellä puoliskolla aloitti toimintansa.

Satu Eckhardtille ja Pasi Tanskaselle Hills on jos mahdollista enemmän kuin pelkkä golfkeskus

Satu Eckhardtille ja Pasi Tanskaselle Hills on jos mahdollista enemmän kuin pelkkä golfkeskus

”Kentän, pelaamisen ja klubitoiminnan  osalta Hills on aina ollut erittäin toimiva golfyhteisö. Meillä on mainio fiilis jäsenten kesken, kivaa porukkaa. Sellainen henki, johon ensikertalaisen ja ulkopuolisen on ollut helppoa päästä mukaan”, kehuu kotiklubiaan Satu Eckhardt. Perheellä on asunto vartin päästä kentältä.

”Alkuperäinen Hill on suosikkikenttäni. Väylillä on luonnetta, ne jäävät visuaalisesti toisistaan poikeavina mieleen. Minäkin pystyn hyvin onnistuessani tekemään parin lähes kaikilla väylillä. Se on oleellinen asia monille naisille. Ettei tarvitse kulkea pää kumarassa kaiken aikaa.”

Pasi Tanskanen pelaa vaimoaan useammin Hillsin Valleylla, joka on useaan otteeseen emännöinyt LETAS-kiertueen kisoja.

Hills yllättää ensikertalaisen upella kentillään ja tekee Vihdin Jokikunnassa säännölliseti pelaaviin vaikutuksen lämpimällä ilmapiirillään

Hills yllättää ensikertalaisen upella kentillään ja tekee Vihdin Jokikunnassa säännölliseti pelaaviin vaikutuksen lämpimällä ilmapiirillään

Juha Tuukkanen / JT Golf Photography

”Se on haastavampi. Kenttiä yhdistä positiivisena asiana sekin, että  Hillsissa pelaamme maaseudun rauhassa, luonnon keskellä”

Suomen huippupelaajiin lukeutuvan Albert ”Hippu” Eckhardtin vanhempinakin tunnetut Satu ja Pasi hankkivat GoGolf Playn Black Fridayn aikaan, jolloin tilaukseen sisältyy henkilöä kohden kuusi tusinaa Srixonin AD333- palloja.

”Me nostimme peukkua heti vahvasti ylös, kun kuulimme GoGolfin operoivan myös Hillsia. Kurk Golfista olemme aina pitäneet, siellä tulemme kiertämään Playn kautta entistä useammin”, Satu Eckardt ennakoi.

Isosaaressa Eckhardt pelasi ensimmäistä kertaa  kesällä.

Isosaaresta merelle sekä Helsinkiin aukeavat näkymat tekevät lähtemättömän vaikutuksen

Isosaaresta merelle sekä Helsinkiin aukeavat näkymat tekevät lähtemättömän vaikutuksen

Juha Tuukkanen / JT Golf Photography

”Siinä on kyllä sellainen helmi, joka pysäyttää jokaisen golfarin. Tuon elämyksen sisällyttäminen GoGolf Playn osaksi on mainio veto. Isosaareen suuntaamme pelaamisen ja hyvän seuran lisäksi ihan vaan chillaamaan ja nauttimaan uskomattoman upeista maisemista, luontoseikkailustakin saaren ympäri, kun aikataulu sen sallii”, Satu Eckhardt fiilistelee.  

GoGolf Isosaari – merellinen golfkokemus vailla vertaa

Isosaaren golfkentän operointi ja palvelujen kehittäminen siirtyivät kesällä 2020 GoGolfille. Suomen eksklusiivin kenttä on lajissaan aito jalokivi, jonka rakensivat armeijan palveluksessa Isosaaressa työskennelleet, saarella asuneet golfin ystävät.

Kentän kehittämissuunnitelmista vastaa Lassi Pekka Tilander.

Par 3-kenttänä se soveltuu kaiken tasoisille aloittelijoista huipppuhin, ryhmille, perheille, pariskunnille ja kaveriporukoille. Golfareille jotka haluavat irtaantua arjesta lempiharrastuksensa parissa.

GoGolf Playn lunastanut pelaaja voi viettää golfkentällä ja saarella vaikka koko päivän

Kesäkaudella Isosaaressa voi pelata myös vuorokauden ympäri

Kesäkaudella Isosaaressa voi pelata myös vuorokauden ympäri

Valintansa mukaan voi  osallistua kisoihin ja muihin aktiviteetteihin, tai nauttia kentästä sekä luonnosta omassa rauhassa ryhmänsä kanssa.

GoGolf Playn myötä pelaaminen on maksutonta lukuunottamatta venematkoja mantereelta saarelle ja takaisin. 

GoGolfin operoima ensimmäinen täysi kausi Isosaaressa tulee olemaan ”saarelaisille”tavanomaisesta poikkeava elämysten sarja joka kestää varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn.  

GoGolf Playn voit tilata maanantai-iltaan kello 24.00 asti Black Fridayn tarjouksella täältä hintaan 749  €, tai kuukausimaksulla 12x 65 €.

Tarjoukseen sisältyy kuusi tusinaa Srixonin AD333-palloja, jotka odottavat pelaajia kauden alkaessa Hillsissä. 

Cyber Monday

Cyber Monday -tarjouksena GoGolf Playn ostaneet voivat hankkia itselleen GoGolf Fast Track-lisäosan. Fast Trackilla pääsee varaamaan lähtöaikoja 14 vrk etukäteen kaikilta GoGolf Play -kentiltä  itselleen ja samassa ryhmässä pelaaville. Normaalisti lähtöjan voi varata 7 vrk etukäteen.  Cyber Mondayn ajan Fast Track on myynnissä hintaan 149 €  (ovh 249 €).  Fast Trackeja on myynnissä sadalle nopeimmalle ja se julkaistaan maanantain aikana GoGolfin Enkora verkkokauppaan

Etsi luettavaa