Hyppää sisältöön

Uusia mailoja pukkaa – Wilson D9 lupaa pituutta!

Wilson on julkaissut uuden D9-tuoteperheen miehille ja naisille.

Wilson tunnetaan hyvästä hinta-laatusuhteestaan golfmailoissa. Nyt se on julkaissut uuden D9-tuoteperheen, joka pitää sisällään puut, hybridit ja raudat

Wilson on jo pitkään vannonut kevyiden mailojen nimiin. Kevyellä mailalla on helpompi svingata nopeasti. Kun mailanpään nopeus kasvaa,  se johtaa pidempiin lyönteihin. Tähän teoriaan tukeutuu myös uusi D9-mailaperhe.

Viime viikolla Wilson julkaisi kerralla koko tuotesarjan, johon kuuluvat draiveri, väyläpuut, hybridit ja raudat. Täysi D9-mailasarja on tarjolla myös naisille. Pari vuotta sitten julkaistun D7 jalanjäljissä D9 on tuote, joka tarjoaa klubipelaajille erinomaisen hinta-laatusuhteen. 

Mailat tulevat myyntiin kauppoihin huomisesta tiistaista alkaen.

Draiveri

Wilsonin D9-draiverissa on kolmikerroksinen hattu ja PKR-lyöntipinta.

Wilsonin D9-draiverissa on kolmikerroksinen hattu ja PKR-lyöntipinta.

Wilson

D9-draiverin lyöntipinta hyödyntää Wilsonin uusinta Peak Kinetic Response- eli PKR -teknologiaa. Jakamalla lyöntipinnan pieniin osa-alueisiin ja optimoimalla jokaisen pinnan kulman Wilson on luonut ”kuumimman” lyöntipinnan koskaan.

Lyöntipintaa on kehitetty yhteistyössä PGA Tourilla pelaavien Gary Woodlandin ja Brendan Steelen kanssa.

Mailan tuntumaa ja äänimaailmaa on kehitetty rakentamalla lavan kansi kolmikerroksisesta komposiitista. Mailassa ei ole säädettävää holkkia, mutta lavan pohjan painolevyksi voi valita joko 3 gramman tai 10 gramman painon.

Loft-vaihtoehtoja on oikeakätisille kolme (9, 10,5 ja 13 astetta) ja vasureille kaksi  (10,5 ja13 astetta). Naisten draiveri on saatavilla 14-asteisena.

Tehdasvartena tarjolla on Mitsubishi Tensei CK Blue. 

Puumailat ja hybridit

Wilsonin D9-mailaperheeseen kuuluvat myös väyläpuut ja hybridit.

Wilsonin D9-mailaperheeseen kuuluvat myös väyläpuut ja hybridit.

Wilson

Puumailat ja hybiridit tarjoavat klassisen kauniin muotoilun ja entistä tehokkaamman lyöntipinnan. Vaihtelevan paksuinen lyöntipinta auttaa saavuttamaan pitkä ja korkea lyöntikaaren.

D9-väyläpuut tarjoavat kolme nostokulmaa miehille sekä naisille. Hybridit ovat saatavilla kuudella nostokulmalla.

Raudat

Wilsonin D9-raudan tehosteväri on kulta.

Wilsonin D9-raudan tehosteväri on kulta.

Wilson

Klubipelaajien rautamailoissa lyönnin pituus on ehdottomasti paras myyntivaltti.

Uudet D9-raudat lupaavat ennen näkemätöntä pituutta ja anteeksiantavuutta. Tutut Power Holes -uretaanitäytteiset viillot on sijoitettu lavan pohjaan kahteen riviin. Ne mahdollistavat lavan kimmoisuuden.

Uuden muotoilun ansiosta lavan painopiste on alhaisin ikinä, mikä auttaa tuottamaan korkeampia lyöntejä. Se on puolestaan mahdollistanut D9:n entistä vahvemmat nostokulmat. Yhdessä ultrakevyen varren kanssa vahvat nostokulmat mahdollistaa pidemmät lyönnit. 

On positiivista nähdä, että uusin teknologia saadaan mahtumaan sopusuhtaiseen ja tyylikkääseen lapaan. Lavan malli ja ulkonäkö miellyttänevät pelaajien silmää. Miesten mailojen väritys on kromia, mustaa ja kultaa.  Naisten kromia, mustaa ja sinistä. Piirteiltään maila muistuttaa hieman myös aikaisemmin talvella lanseerattua Staff Model CB -rautaa.

Etsi luettavaa