Hyppää sisältöön

Uusi erikoisvarusteltu CR-V e:HEV Black Edition erottuu massasta

Honda CR-V:n Black Edition on tyylikäs auto mustine vanteineen.

Honda CR-V Black Edition on katumaasturi, joka herättää huomiota urheilullisuudellaan. Black Edition on aina joko Crystal Black Pearl- tai Platinum White Pearl -helmiäisvärinen.

Uusi Black Edition nostaa CR-V:n tyylikkyyden uudelle tasolle.

Crystal Black Pearl- tai Platinum White Pearl- metallihelmiäisvärissä saatavana oleva CR-V e:HEV Black Edition tekee vaikutuksen. Tämä Black Edition -erikoismalli sisältää varusteita, jotka erottavat sen massasta.

Tummaksi kromatut etusäleikön, puskurien, takaluukun ja kynnysten koristelistat vangitsevat katseet ja luovat yhdessä tummaksi sävytettyjen etu- ja takavalojen kanssa urheilullisen ilmeen.  Mustat 18-tuumaiset erikoisvanteet viimeistelevät Black Edition -kokonaisuuden.

Musta sisäkatto- ja pilariverhous yhdessä Black Edition -kohokuvionnilla viimeistellyn nahkaverhoilun kanssa lisäävät matkustamon tyylikkyyttä entisestään. Kojelaudan, keskikonsolin ja ovien tummat koristelistat ja pianomustat osat viimeistelevät sisustan hienostuneen ilmeen.

Luotettava, erittäin taloudellinen ja mainio ajettava

CR-V e:HEV on varustettu Hondan uusimman sukupolven hybriditeknologialla. Älykäs itselataava i-MMD-hybridijärjestelmä kulkee suurimman osan ajosta sähkömoottorin voimalla.  2.0 litraisen i-VTEC bensiinimoottorin toimiessa lähinnä generaattorin voimanlähteenä ladaten akkua ja toimittaen sähköä ajomoottorille. Näin CR-V e:HEV tarjoaa sähköisen vaivatonta ja taloudellista suorituskykyä monipuoliseen käyttöön, ilman ulkopuolisia lataustarpeita.

Honda CR-V Black Edition huokuu tyylikkyyttä.

Honda CR-V Black Edition huokuu tyylikkyyttä.

Honda

Black Edition erikoisvarusteet:

  • Mustat ulkopeilien kuoret
  • Tummaksi sävytetyt etu- ja takavalot
  • Tummat koristelistat sisustassa
  • Pianomustat osat sisustassa
  • Musta sisäkatto ja verhous sisäpilareissa
  • 18” mustat kevytmetallivanteet
  • Black Edition kohokuvioitu nahkaverhoilu
  • Tummaa kromisävyä etusäleikössä, etu ja takapuskurissa, ovissa sekä takaluukussa

Lue lisää mallistosta Hondan sivuilta

Etsi luettavaa