Hyppää sisältöön

Tuoko tämä simppeli tekninen muutos lisää metrejä?

Vertical Groove Golfin draivereissa urat ovat pystysuunnassa.

Vertical Groove Golfin draiverissa lavan lyöntipinnan urat ovat pystysuunnassa, kun normaalisti ne kulkevat kannasta kärkeen. Tämän luvataan tuovan paitsi tarkkuutta myös lisää metrejä avauksiin.

Joskus parhaat ideat ovat yksinkertaisia. Näin uskoo uusi tulokas välinemarkkinoilla, Vertical Groove Golf, joka on erikoistunut pelkästään draiverien valmistukseen.

Vertical Groove Golf on kääntänyt draiverissaan urat pystysuuntaan, kun tähän asti kaikki valmistajat ovat jyrsineet urat mailoihin horisontaalisesti.

John Daly vaihtoi täksi kaudeksi draiveria.

John Daly vaihtoi täksi kaudeksi draiveria.

Getty Images

Vaikka muutos on radikaali, se on golfin sääntöjen mukainen. Valmistajan verkkosivuilla mailan markkinoidaan tarjoavan sulavan tuntuman, rapean äänen ja omanlaatuisen pallon lentoradan.

Näin sanoo myös Champions Touria kiertävä John Daly, joka yrityksen uutena mainoskasvona ylistää (luonnollisesti) uutta draiveriaan.

”Lyön palloa pitemmälle ja suorempaa Vertical Grooven draiverilla kuin aiemmin. Odotan itseltäni vahvaa menestystä, kun pääsen hyödyntämään uutta teknologiaa kiertueella”, Daly sanoi VGG:n tiedotteessa.

Daly solmi VGG:n kanssa monta vuotta kestävän sopimuksen. Se julkistettiin muutama päivä sitten.

Etsi luettavaa