Hyppää sisältöön

Tule ja haasta väylän 18. saarigreeni – vain vartin päässä Tallinnasta

Rae Golfin 18. reikä on upea par 3

Helpon ajomatkan päästä Tallinnan satamasta Tarton suuntaan löytyy hyvän tuulen nuorekas Rae Golf, josta on lyhyessä ajassa kehittynyt Viron nopeimmin kasvava ja palvelutasoltaan kiinnostavin golfkeskus.

Suuresta Golf -nimellä aiemmin tunnettu kenttä on Lassi Pekka Tilanderin suunnittelemien uudistusten myötä kokenut hurjan muodonmuutoksen ja profiilin noston. Uusia tiiauspaikkoja ja viheriöitä on jo lukuisia käytössä. Kentän alueelle on istutettu yli 200 puuta. Tilanderin masterplanin mukaisesti kehitystyöt jatkuvat häiritsemättä kuitenkaan kauden 2021 pelejä.

Rusinoina pullassa ovat yhdeksännen ja etenkin 18:nnen väylän veden ympäröimät viheriöt, jotka tarjoavat haastetta kokeneellekin pelaajalle.

”Huomionarvoista on, että 18:s on par-kolmonen, jolloin vähemmänkin osaavalla on suurempi mahdollisuus loistaa”, painottaa Tilander.

”Rae Golf on ollut hienossa kunnossa kahdella edellisellä kaudella. Omistajilla on rakkautta lajiin sekä resursseja panostaa kentän lisäksi klubitaloon sekä erityisesti harjoitusalueisiin.”

 Golfkeskuksen ylpeydenaiheita ovatkin edellisvuoden kesäkuussa avattu range, lähipelialue sekä harjoitusviheriöt.

”Rae Golfista halutaan kehittää maailmantason harjoituskeskus kaikentasoisille. Vain paras kelpaa. Rangella on ruohon lisäksi korkeatasoiset lyöntipaikat tekonurmelta.”

”Kohdeviheriöt ovat ensiluokkaista tekonurmea, foregriinit maisemoinnin takia toista värisävyä. Rae Golfin harjoitusalueet ovat Pohjoismaiden ja Baltian ehdotonta huippua, ellei jopa parhaita. Kokonaisuuden kruunaa alueen näyttävyys, jossa muotoilulla on merkittävä arvo”, Tilander tykittää.

Tallinnassa sijaitseva Rae Golf tunnetaan nuorekkaana, hyvän fiiliksen kenttänä.

Tallinnassa sijaitseva Rae Golf tunnetaan nuorekkaana, hyvän fiiliksen kenttänä.

Rae Golf

Rae Golfin uusittu ja laajennettu klubitalo istuu mainiosti maisemaan ja on yhdessä Sänd-ravintolan tavoin kodikas ja kutsuva.

Saunan ystäville on tarjolla luksusta: sähkölämmitteisen vaihtoehtona perinteinen virolainen savusauna, josta pääsee suoraan lampeen uimaan.

Pickala Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja, 60-vuotiaiden SM-kultamitalisti Jukka Utriainen vieraili Rae Golfissa keväällä 2020.

”Rae Golfin range on todella ainutlaatuinen. Kenttä on mukavan haastava, mutta tykästyin erityisesti päätösväylään, jonka tapahtumia on hauska katsella upean klubitalon terassilta”, Utriainen kuvailee kokemaansa. 

”Rae Golfissa on Viron golfkeskuksista nuorin jäsenistö ja valtavan hyvä yhteishenki. Meillä hymyillään, uskalletaan olla luonnollisia. Sielu vapautuu positiivisen tunnelman myötä. Saamme myös vieraspelaajilta paljon positiivista palautetta siitä, kuinka lämmin ja kannustava henki täällä vallitsee”, kuvailee markkinointi- ja myyntijohtaja Kaisa Pilnik.

Rae Golf 2021 messudiilit

Etsi luettavaa