Hyppää sisältöön

Totuus Stensonin mailavaihdoksesta – ei hylkää luottospooniaan

Yhtä en vaihda: Callawayn Diabloa.

Henrik Stensonin luottomaila on 12,5-asteinen Callaway Diablo -spooni. Dubain kisassa hän joutui kuitenkin turvautumaan sijaismailaan, sillä Diablon lyöntipinta hajosi ennen kisaa.

Moni välineintoilija kurtisti kulmiaan viime viikolla nähdessään televisiossa Henrik Stensonin uusi  puukolmonen kädessään. Ruotsalaisässä on jo pitkään luottanut Callawayn Diablo-malliin, mutta Dubaissa hänen bägissään oli valmistajan uusi Epic-väyläpuu.

Moni golfmedia erehtyikin kirjoittamaan, että vaihto olisi pysyvä. Näin ei kuitenkaan ole asian laita, sillä Stenson kertoi Svensk Golf -sivustolle, että mailan lapa oli mennyt rikki, eikä hän ehtinyt saada uutta vastaavaa tilalle ennen Dubain-kisaa.

Sivuston haastattelussa Stenson oli hieman harmissaan siitä, ettei uutiskiimaiset mediat olleet tarkistaneet häneltä faktoja kuntoon.

”Todennäköisesti vaihdan Diabloon takaisin, kun palaan kotiin, vaikka tykkään uudesta mailastakin kohtalaisesti”, Stenson sanoi.

Stenson on käyttänyt Diablo-spooniaan vuodesta 2008 lähtien. Sen nostokulma on poikkeuksellisen pieni, minkä vuoksi hän lyö sillä avaukset yhtä pitkälle tai jopa pidemmälle kuin peruspelaajat draiverillaan.

Lähi-idän-matkalla Stensonilla ei ollut mukana yhtään varamailaa, joten hän joutui tarttumaan matkassa mukana olleeseen testimailaan.

 

Etsi luettavaa