Hyppää sisältöön

Titleistin futuristiset rautakaunottaret vuosivat sosiaaliseen mediaan

Titleistin arsenaaliin saattaa tulla täysin uusia vaihtoehtoja. Sosiaaliseen mediaan on vuotanut kuvia uudesta CNCPT (concept) mallistosta.

Jo rautojen englanninkielinen nimi viittaa prototyyppi tai erikoismalliin. Raudat näyttävät olevan selkeä tähtäys PXG:n luomaan korken hintatason markkinapaikkaan. 

Titleist ei säästänyt rahaa uuden draiverimalliston TS suunnittelussa ja palaute tourpelaajilta on ollut positiivinen. Sama konsepti näyttää olevan käytössä raudoissa.

CNCPT raudoista on nähty artikkelikuvan kaksi versiota. CNCPT 2 muistuttaa blade rautaa ulkonäöltään kun taas CNCPT 1 omaa enemmän lihaa luiden ympärillä. Molemmat raudat ovat hollow body mallia, jossa raudan sisus on ontto ja lyöntipinta vapaa taipumaan osumassa kuten puumailoissa. Tämä trampoliiniefekti luo entistä kovempia pallon lähtönopeuksia ja voi myös auttaa virheosumissa. 

Alla kuvia CNCPT 1 mallista.

    Näytä tämä julkaisu Instagramissa.           

Henkilön chris92009 (@chris92009) jakama julkaisu Marras 8, 2018 kello 5.27 PST

 

Hintaluokasta tai virallisesta julkaisusta on mahdotonta antaa tarkka arviota, ei olisi yllätys jos raudoista saisi maksaa useamman tuhannen.

Mailat ovat säväyttävän kauniita ja herättävät todellista mielenkiintoa. Titleist on myös antanut uudet versiot Pro V1 ja Pro V1x malleista tourpelaajien käyttöön. Pallot tulevat kauppoihin kauden 2019 aikana. Titleist on yhä ylivoimaisesti suosituin pallo maailman pääkiertueilla varustaen noin 70% tourpelaajista. 

Etsi luettavaa