Hyppää sisältöön

Titleist uusi kruununjalokivensä – ydintä myöten

Titleistin ProV1 ja ProV1x uusittiin täksi kaudeksi ydintä myöten.

Titleistin ProV1 ja ProV1x ovat jo käsite. Täksi vuodeksi ikoninen golfpallo meni kauttaaltaan uusiksi – laadusta ja suorituskyvystä tinkimättä.

TITLEISTIN TIEDOTTEEN mukaan peräti 76 prosenttia ammattilaisista eri kiertueilla ympäri maailman pelaa Titleistin ProV1- tai ProV1x-pallolla.

Pallo on myös erittäin suosittu harrastajapelaajien keskuudessa. Yksittäisenä tuotteena se on välinemerkin tärkein, todellinen syömähammas.

Tähän asti palloa on uudistettu pienin askelin parin vuoden välein. Nyt kehityksessä on otettu harppaus.  Titleist kertoo uusineensa pallon täysin. Luvassa  siis paljon uutta, mutta samalla tuttua laatua ja suorituskykyä.

ProV1:n kehityksen alla ovat ovat olleet ydin ja välikerros sekä ProV1x:n osalta kaksoisydin ja välikerros, jotta pallot vapauttaisivat tehokkaasti energiaa ja tuottaisivat pitkän lentokaaren.

Suurin muutos on tehty Titleistin Cast-uretaanista valmistettuun kuoreen. Uloin kerros on molemmissa palloissa aiempaa pehmeämpi, mikä parantaa spinniominaisuuksia ja tuntumaa lähipelissä.

Myös dimple-kuviointi on uudistunut. Aerodynaamisissa testeissä on löydetty molempiin malleihin uusi kuviointi, joka tukee pallon rakennetta. Uudessa ProV1:ssä on 388 ja Pro V1x:ssä 348 dimpleä eli pientä koloa pinnassa.

Titleist ProV1 on kolmi- ja ProV1x neliosainen pallo.

Titleist ProV1 on kolmi- ja ProV1x neliosainen pallo.

Titleist

MILLÄ MUULLA tavoin pallomallit sitten eroavat toisistaan?

ProV1 on suunniteltu soveltumaan suurimmalla osalle pelaajista ja tarjoaa hieman matalamman, purevamman lentokaaren ja pehmeämmän lähipelituntuman kuin ProV1x.

ProV1x tarjoaa puolestaan hieman suuremman pallon lähtönopeuden, korkeamman lentokaaren ja enemmän spinniä kuin ProV1.

Molemmat mallit ovat pehmeämpiä kuin edeltäjänsä, joten niiden spinnominaisuudet lähestymislyönneissä ja lähipelissä ovat parantuneet kaksi vuotta sitten markkinoille tulleesta mallista. Lisäksi molempien lentorata on myös korkeampi kuin edellisessä mallissa. 

Hieman yllättäen molempien pallojen lentorata on myös korkeampi kuin edellisessä mallissa. 

ProV1 ja Pro V1x palloa saa valkoisena kaupoista numeroinneilla 1-4 ja 5-8. Tilauksesta on mahdollista saada pallojen numeroksi mikä tahansa luku yhden ja 99:n välillä.

Molemmat mallit tulevat myös myyntiin keltaisena.

Suositushinta: 64 € / tusina

Etsi luettavaa