Hyppää sisältöön

Titleist tarjoaa tyylitietoiselle mustat raudat

Titleistin T100S ja T200 on pian saatavilla mustalla viimeistellyllä.

Osa golfareista haluaa erottua massasta. Heitä varten Titleist on lanseerannut Black-erikoismallit T100s- ja T200-mailoista. Uutuksissa on haluttu panostaa ulkonäköön, tyyliiin ja fiilikseen. 

Black-mallissa mailan lapa on käsitelty tummalla kemiallisella kaasufaasipinnoitteella (PVD).

Lopputuloksena on saatu näyttävä, tummanpuhuva metallipinta. PGA Tour -pelaaja Cameron Smith sanoi, että aluksi hän ei halunnut lyödä mailoilla, ettei niihin vain tulisi naarmuja.

Myös mailan rautavarret on erikoiskäsitelty tummalla mattapinnoitteella ja kokonaisuuden kruunaa täysin musta grippi. Näillä mailoilla erottuu massasta.

Talvella lanseeratut Titleistin T-sarjan mailat korvasivat pitkään markkinoilla olleen AP-tuoteperheen. Erikoiskäsittelyn saavat T100s ja T200, jotka ovat T-sarjan kilpa- ja aktiivipelaajille suunnatut mallit.

T100s on taottu maila, jonka tuntuma ja ulkonäkö on suunniteltu kilpapelaajia varten. T100s eroaa sisarmallistaan T100:sta siinä, että nostokulmat ovat kaksi astetta vahvempia. Valmistajan mukaan painopisteen muutoksella ja vahvemmilla nostokulmilla on saatu kasvatettua lyöntipituuksia, ilman että lyöntituntuma on kärsinyt. 

T200-malli tarjoaa enemmän anteeksiantavuutta. Kehäpainotteisen lavan valettu tukirakenne sisältää kantaan ja kärkeen sijoitetut volframipainot, vain lyöntipinta on taottu. Setissä erityisesti raudat 4–7 on suunniteltu maksimoimaan lyöntipituutta. Toisin sanoen T200 on yhdistelmä pituutta ja lyöntituntumaa. 

Tarkkasilmäisimmät golfinseuraajat huomasivat jo viime kesänä Titleistin tour-pelaajilla mustapintaisia uutusmalleja. Tammikuussa Smith voitti PGA Tourin Sony Open turnauksen juuri näillä T100s Black-mallin mailoilla.

Viimeistään silloin kiinnostus erikoismalliin räjähti ja välineniilot alkoivat malttamattomina odottaa niiden saapumista markkinoille. 28. elokuuta mailat ovat myös kuluttajien saatavilla. Suomeen mailoja saa custom -tilauksena Titleistin jälleenmyyjiltä.

Titleist T100s 

  • Saatavilla: 4–PW ja 48-asteinen wedge
  • Varsi: Project X LZ Onyx (jäykkyyksillä 5.0, 5.5, 6.0, 6.5)
  • Grippi: Golf Pride Tour Velvet 360 all-black
  • Hinta: 225 € / kpl

Titleist T200

  • Saatavilla: R4 – PW sekä 48-asteinen wedge 
  • Varsi: True Temper DG Onyx Black (jäykkyyksillä R ja S)
  • Grippi: Golf Pride Tour Velvet 360 all-black 
  • Hinta: 225 € / kpl

Etsi luettavaa