Hyppää sisältöön

Titleist laittoi huippupallonsa uusiksi – valmistajan mukaan uudet Pro V1 ja Pro V1x -pallot lentävät nyt pidemmälle kuin koskaan

Titleistin uudet ProV1 -pallot tulevat kauppoihin helmikuussa.

Lisämetrejä pitkiin lyönteihin tuntumasta ja kierreominaisuuksista tinkimättä. Näin voisi kiteyttää Titleistin uusien Pro V1- ja Pro V1x -pallojensa hyödyt pelaajalle.

Titleistin Pro V1 on jo käsite. Vaikka pallojen suosio golfarien keskuudessa on ollut jo pitkään suurta, se ei ole tarkoittanut jämähtämistä paikoilleen, vaan tuotekehitys on ollut jatkuvaa. Täksi kaudeksi yhdysvaltalaismerkki onkin uudistanut jälleen syömähammaspallojaan.

”Golfarit ovat olleet erittäin tyytyväisiä palloon. Samalla olemme saaneet pelaajilta viestiä, että he haluaisivat saada lisää pituutta, kunhan heidän ei tarvitse tinkiä muista ominaisuuksista”, Titleistin golfpallojen markkinointijohtaja Michael Mahoney sanoi tiedotteessa.

Titleistin mukaan uusi pallo lentääkin sisäisten testien perusteella aiempaa pitemmälle. Tähän on ylletty pitkälti muuttamalla pallon kahden uloimman kerroksen keskinäisiä paksuussuhteita.

Numeroiksi muutettuna pallon uretaanista ja elastomeerista valmistettu ulkokuori on peräti 17 % ohuempi kuin vanhassa pallossa, kun taas pallon kimmoisuutta lisäävä toiseksi uloin kerros on 14 % aiempaa paksumpi.

Uusiksi on mennyt myös ydin, joka ProV 1x -pallossa on kaksiosainen. Niitäkin suunnitellessaan Titleistin tuotekehitysyksikkö on pitänyt kärkiajatuksenaan vauhdin lisäämisen.

Lento- ja kierrominaisuuksiltaan pallot eroavat toisistaan siten, että Pro V1x:n lentokaari on korkeampi kuin Pro V1:ssä. Pro V1:n tuntuma on vastaavasti pehmeämpi kuin Pro V1x:ssä, joka myös tuottaa enemmän alakierrettä kuin Pro V1.

Uutuudet tulevat myyntiin maailmanlaajuisesti helmikuusta lähtien ja molempia on saatavilla sekä valkoisina että keltaisina. Suositushinnaksi Titleist on asettanut 63 euroa tusinalta.

Etsi luettavaa