Hyppää sisältöön

Titleist laajensi TSi-sarjaa – nyt tulevat TSi1 ja TSi4

Titleistin TSi1- ja TSi4-draiverit tulevat myyntiin maaliskuun aikana.

Titleist on julkistanut kaksi uutta draiveriuutuutta: TSi1:n ja TS4:n Klubipelaajille suunnattuun TSi1-mallistoon kuuluvat myöt väyläpuut ja hybridit. Mallisto tulee myyntiin maaliskuun puolessavälissä.

Kaksi uutuusmallia palvelevat pelaajakunnan ääripäitä. TSi1 on ultrakevyt ja anteeksiantava draiveri pelaajille, joilla on matala mailanpään nopeus (alle 90 mph).

Hieman yllättäen TSi1-sarjaan julkaistiin myös väyläpuut ja hybridit. Tähän kategoriaan menee laaja joukko klubipelaajia ja siksi varmasti haluttiinkin tarjota koko puumaila repertuaari.

TSi4 puolestaan on suuren mailanpään nopeuden omaaville pelaajille, jotka haluavat todella vähän kierrettä tuottavan mailan. Erityisesti kilpapelaajien mailanpään nopeuksilla on tärkeää pitää draivien kierre minimissään, sillä se auttaa saavuttamaan viimeisetkin lisämetrit lyöntiin.

TSi-mailojen keskeiset teknologiat ovat tulleet tutuiksi jo TSi2- ja TSi3-mallista:

  1. Lavan lyöntipinta on uutta materiaalia, superkimmoisaa ja vahvaa ATI 425 -titaania. Materiaalilöytö mahdollistaa entistä ohuemman lyöntipinnan, joka on anteeksiantava ja nopea.
  2. Uudet TSi-mallit saavuttavat aikaisempaa korkeammat MOI -arvot, joka kertoo mailan anteeksiantavuudesta. Titleist on erityisesti onnistunut lavan ylä- ja alareunaan osumien hallinnassa.
  3. Mailojen uusi aerodynaaminen muotoilu vähentää ilmanvastusta peräti 15 % mahdollistaen kasvavat mailanpään nopeudet.
  4. Sure-Fit holkki mahdollistaa lavan säädön 16 eri asentoon.

TSi1-mallisto

Titleistin TSi1-draiveri on kevyt, minkä ansiosta sitä on nopeampi liikuttaa.

Titleistin TSi1-draiveri on kevyt, minkä ansiosta sitä on nopeampi liikuttaa.

Titleist

Hitaamman mailanpään nopeuden omaaville pelaajille suunniteltu TSi1 on ultrakevyt. Se on peruskomponenteilla 40 grammaa kevyempi kuin keskiverto draiveri. Titleist sanoo testien osoittavan, että keveys auttaa pelaajaa svingaamaan noin 2 mph nopeammin.

Tätä samaa teoriaa on alkanut hyödyntämään yhä useampi mailamerkki klubipelaajille suunnatuissa tuotteissa. Uusi muotoilu auttaa saavuttamaan myös 300 rpm lisää kierrettä. Lisäkierre auttaa alhaisella vauhdilla swingaavaa saavuttamaan korkeamman ja pidemmän lentokaaren.

Draiveri saatavilla oikeakätisenä 9-, 10- ja 12-asteisina. Vasureille maila on saatavilla vain 10-asteisena.

Väyläpuut ja hybridit on suunniteltu samalla strategialla. Kevyt rakenne mahdollistaa mailanpään lisänopeuden. Mailan painopiste on siirretty mahdollisimman alas ja taakse, jotta lyönti lähtee helposti ja korkealle.

Titleistin mukaan TSi1-väyläpuut ja hybridit on suunniteltu toimimaan juuri klubipelaajien lakaisevalla lyöntityylillä. Väyläpuut ja hybridit ovat saatavilla laajalla valikoimalla eri nostokulmia oikeakätisille ja vasureille.

Kaikki TSi1-puumailat ovat tarjolla kevyillä Aldila Ascent -varsilla.

TSi4-mallisto

Titleistin TSi4-draiveri tuottaa vähemmän spinniä, mikä sopii nopealla mailanpäännopeudella lyöville.

Titleistin TSi4-draiveri tuottaa vähemmän spinniä, mikä sopii nopealla mailanpäännopeudella lyöville.

Titleist

Mailaperheen varmasti vaativin malli. Lavan koko on hieman pienempi (430 cc) ja painopiste on tuotu mahdollisimman eteen aivan lyöntipinnan taakse vaihdettavalla painolla.

Malli mahdollistaa osaavissa käsissä lyöntien muokkauksen ja maksimoi tehon sweet spot -osumilla. Titleist lupaa että TSi4 tuottaa 250 rpm vähemmän kierrettä kuin uusi TSi3-malli. Saatavilla oikeakätisenä 8-, 9- ja 10-asteisina. Vasureille mallia on tarjolla vain 9 asteen nostokulmalla.

Vakiovarsina Titleist tarjoaa HZRDUS Smoke Yellow 60- tai Tensei AV White RAW 65 -varsia. Custom-tilauksena on saatavilla laaja valikoima varsivaihtoehtoja.

Uutuudet saatavilla kaupoista 15. maaliskuuta.

Suositushinnat:

  • TSi1 ja TSi4 -draiverit: 599 €
  • TSi1-väyläpuu: 329 €
  • TSi1-hybridit: 319 €

Etsi luettavaa