Hyppää sisältöön

Tigerista tuli TaylorMaden mies

Tiger Woods on jatkossa TaylorMaden mies.

Tiger Woods on solminut välinesopimuksen TaylorMaden kanssa. Hän pelaa jatkossa TaylorMaden puilla, raudoilla ja wedgeillä.

Tiger Woodsista ei tullut TaylorMaden omistajaa, kuten huhuttiin, mutta hän pelaa jatkossa TaylorMaden välineillä.

Woods kertoi asiasta Facebook-sivuillaan. Aiemmin hän oli laittanut Twitteriin ”tiiserin”, jossa hän kertoi, että tulossa on isoja uutisia.

Woods pelasi paluukisansa Hero Challengen viime vuoden puolella TaylorMaden puumailoilla, mutta raudat olivat edelleen vanhat Niket.

Maailmanlistan entinen pitkäaikainen ykkönen ja 14-kertainen major-voittaja pelasi ammattilaisuransa alussa Titleistin mailoilla, kunnes siirtyi Niken mannekiiniksi.

TaylorMaden sivuilla kuitenkin kerrotaan, että amatöörinä ”Tiikerin” bägistä löytyivät TaylorMaden mailat. Esimerkiksi vuosina 1994 ja 1995 hän voitti US Amateurin TaylorMaden puumailoilla.

Vielä ei tiedetä, millä mailoilla aikoo pelata, vaan testaus on vielä käynnissä. Sopimukseen kuuluu, että Woods ottaa käyttöönsä puut, raudat ja wedget. Hän siis tullee jatkamaan Scotty Cameronin putterilla, jonka hän otti käyttöönsä Niken vapautettua hänet mailasopimuksestaan.

TaylorMade on pyrkinyt värväämään talliinsa parhaita Tour-pelaaja jo pitkään. Ei liene sattumaa, että Torrey Pinesissa Woods pelaa kaksi ensimmäistä kierrosta samassa ryhmässä Jason Dayn ja Dustin Johnsonin kanssa. Koko kolmikko pelaa TaylorMaden välineillä.

Jo aiemmin Woods on ilmoittanut pelaavansa Bridgestonen palloilla.

 

Etsi luettavaa