Hyppää sisältöön

Taylor Made on edelleen kukkulan kuningas draivereissa

TaylorMaden SIM2 -mallisto tulee kauppoihin tässä kuussa.

TaylorMaden uusien draiverien julkaisutahti tuntuu nyt olevan yksi uusi mallisto vuodessa.

TaylorMade on kehittänyt viime vuosien aikana puumailoja hengästyttävää tahtia. Uusia tuotteita on tullut niin paljon ja nopeaan tahtiin, että välillä on jopa vaikea pysyä perässä.

Vuosi sitten julkaistu SIM-sarja on jo nyt saanut päivityksen, johon kuuluvat SIM2, SIM2 Max ja SIM2 Max D -draiverit sekä naisille Sim2 Max ja  SIM2 Max D -mallit.

Mailat tulevat myyntiin tämän kuun aikana. 

Ensimmäisen SIM-mallin radikaali pohjamuotoilu on nyt selkeästi hillitympi, mutta yhtäläisyydet on edelleen selkeästi nähtävillä. Rakenteessa on käytetty  entistä enemmän hiilikuitua, lavan kannen lisäksi myös pohja on kuusikerroksista hiilikuitua. Paketin pitää kasassa kirkkaan sinisellä tehostevärillä maalattu titaaninen kehä.


  • Mainos: TaylorMade SIM2 -draivereita pääsee jo testaamaan ja tilaamaan Golf Skyn -myymälöissä. Mailojen toimitus alkaa 19.2.

Vapautunut paino on sijoitettu siten, että se tuottaisi optimaalinen lentokaaren ja kierteen – tosin eri malleilla erilaisen, sillä suurin ero eri SIM2-mallien välillä löytyy painojen sijoittelussa, joka vaikuttaa paljon sekä kaareen että kierteeseen.

Siirrettäviä painoa ei tästä mallista löydy, mutta lavan asentoa ja nostokulmaa on mahdollista säätää Loft Sleeve holkin avulla. 

Viime vuosina Taylor Made on ollut PGA Tourin suosituin draiveri. Menestystä on helppo ennustaa myös uutuudelle. Heti ensimmäisestä viikosta mailan on valinnut bägiinsä muun muassa Tiger Woods, Dustin Johnson ja Rory McIlroy.

Parempaa mainosta ei uudelle draiverille voi ostaa. 

TaylorMade SIM2 

TaylorMade

Neutraalisti painotettu malli, joka tuottaa vähän spinniä ja poraavan lentoradan.

Lavan taakse on sijoitettu 16 gramman paino.Toinen painolevy sijaitsee keskellä, lyöntipinnan taakse. 

TaylorMade SIM2 MAX

TaylorMade

Max tuottaa paljon voimaa, korkeutta ja nopeutta lyöntiin. Se on rakenteeltaan edeltäjäänsä anteeksiantavampi. Lavan taakse on sijoitettu 24 gramman paino, ja etummainen paino on hieman kannan puolella. 

TaylorMade SIM2 MAX D

TaylorMade

Malli vahvasti kantapainotteinen, mikä auttaa slaissin eliminoimisessa. Lavan taakse sijoitetun 22 gramman painon lisäksi etummainen paino on sijoitettu aivan lavan kantaan. Sijoittelu edesauttaa lavan kääntymistä ja draw -kierrettä. 

Taylor Made kannustaa mailan hankkimiseen fittauksen kautta. Kaikki mallit ovat saatavilla lukuisilla varsivaihtoehdoilla samaan hintaan: 539 euroa.

Etsi luettavaa