Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Golf Sky

Tässä ovat Golf Skyn myydyimmät tuotteet Blackweek-kampanjassa

Golf Skyssä on myynnissä Blackweek-kampanjassa todella paljon tuotteita edulliseen hintaan.

Golf Sky on Suomen suurin golfvälineketju, jonka Blackweek-kampanja on käynnissä sunnuntaihin saakka. Poimimme kymmenen suosittua tuotetta liikkeistä ja verkkokaupasta.

Garmin Approach S12 GPS-golfkello 149,95 € (norm. 219,95 €)

Näet kätevästi ranteesta, paljonko on matkaa viheriön eteen, keskelle ja taakse. Kellosta löytyy tiedot yli 40 000 kentälle. Luvut erottuvat näytöstä hyvin toimii hyvin myös aurinkoisina päivinä.

Srixon Soft Feel 16 € (norm. 32 €) 

Kaksiosainen pallo, jossa on pehmeä ja ohut kuori. Pallo tarjoaa mukavasti spinniä greenin läheisyydessä ja pehmeään tunteen niin chipeissä kuin puteissa – eikä hinta huimaa päätä.

Titleist Tour Soft 29,95 € (norm. 45€)

Pallolssa on uusi, parannettu aerodynamiikka sekä suuri, energiaa vapauttava ydin, joka luo äärimmäisen pehmeän tunteen. Ohut kuori auttaa tuottamaan lähipeliin kosolti alakierrettä.

Mainos

Black Week Golf Skyssä 21.11.–27.11.

Katso kaikki Black Week -tarjoukset.

TaylorMade Stealth -driveri 389,95 (norm. 629 €)

TaylorMaden huippu-uutuus nyt huippuhintaan. Hiilikuidusta valmistettu osumapinta ja loistava aerodynamiikka mahdollistavat pitkät lyönnit.

Eccon uudet H4-kengissä on neljä värivaihtoehtoa.
Eccon kengät -50 %

Golf Skyn Blackweek-kampanjassa kaikki kengät myydään puoleen hintaan. Erityisen hyvin kauppansa ovat tehneet Eccon kengät. Katso, löytyykö sinulle sopivaa kokoa ja mallia vielä valikoimistamme.

Callawayn Rogue-hybridit 177,70 € (norm. 279 €)

Callawayn Rogue-hybridi auttaa sinua pudottamaan lähestymislyönnin kaukaa pehmeästi viheriöille.

FootJoy CabrettaSof 13,95 € (norm. 27 €)

Pehmeä cabretta-nahasta valmistettu hanska kesän peleihin. Hanska istuu hyvin ja joustaa oikeista paikoista. Osta kerralla useampi.

Rapsodo Mobile Launch Monitor 444 € (norm. 689 €)

Rapsodo-lyöntianalysaattori antaa tärkeitä tietoja svingistä ja tehostaa treenejä. Rapsodo kytketään älypuhelimeen, ja se käyttää lyönnin tarkkailuun mobiililaitteen kameraa.

Cleveland RTX-3 Tour Satin 69,95 € (norm. 149,95 €)

Clevelandin huippuwedge satiiniviimeistelyllä. Jäljellä on vielä 56–60-asteisia malleja mid bouncella. Jos sellainen on haussa, kannattaa toimia nopeasti.

TaylorMade Flextech -bägi 169,98 € (norm. 339,95 €)

Vedenpitävä bägi, jossa on kuusi taskua, joista viisi pitävät vettä ja yksi on avoin tasku juomapullolle. Selkäpehmusteen ja pehmustettujen kantohihnojen ansiosta bägiä on erittäin mukava kantaa.

Golf Skyn verkkokauppa löytyy osoitteesta golfsky.fi. Suuret kivijalkamyymälät löytyvät Espoosta, Vantaalta, Raisiosta ja Nokialta. Lisäksi Helsingin Planmeca Areenalta löytyy Suomen suurin golfoutlet.

Mainos

Hyvä Suomi – hopeahumussa huippualennus GoGolf Play -pelioikeuksiin

Alennuskoodilla HIIHTONIILO saat 50 € alennuksen kaikista GoGolf Play -pelioikeuksista. Tarjous ei koske Golf kuuluu kaikille -pelioikeutta. Tarjous on voimassa 6.3. saakka.

Etsi luettavaa