Hyppää sisältöön

Tältä näyttävät uudet Titleistin draiverit – Mailoja testataan tällä viikolla tositoimissa tourilla

Titleist TSR-draiverit herättävät varmasti pöhinää välineistä kiinnostuneiden keskuudessa. KUVAT TITLEIST

Titleist tuo uudet Titleist TSR-sarjan draiverit ja väyläpuut testiin PGA Tourilla. Mailoista kerätään kokemuksia kiertueella, ennen kuin ne menevät tuotantoon.

Kun Matthew Fitzpatrick voitti sunnuntaina US Openin, hänen bägissään oli Titleistin draiveri, vaikka hän on Pingin sopimuspelaaja.

Se ei ole sattumaa, sillä välinevalmistajan tiedotteen mukaan Titleistin draiverit ovat olleet suosituimpia kiertueella kaudesta 2018–19 saakka.

Tuorein Titleistin draiverimalli on TSi-sarja. Titleistin TSi3-mailalla on napattu nyt kaksi edellistä major-turnausta, sillä myös PGA Championshipin voittanut Justin Thomas käytti kyseistä mallia kisassa.

Kaikkiaan PGA Tourilla on voittettu peräti 25 kisaa TSi-sarjan draivereilla. Myös LPGA Tourilla kyseisen tuoteperheen mailoilla on pelattu eniten voittoja.

Vaikka maila on on ollut erittäin suosittu, Titleist on jo tuomassa uutta puumallistoa kauppojen hyllyille. Kyseessä on TSR-mallisto, joka saa tulikasteensa tällä viikolla PGA Tourin Travelers Championship -kisassa.

Valmistajan tiedotteen mukaan mailoista kerätään ensin dataa huippupelaajilta, jonka jälkeen sitä edelleen kehitetään.

Itse mailoista ei ole vielä paljon tietoa saatavilla. Kuvien perusteella draiverit näyttävät muotoilultaan sangen virtaviivaisilta.

Suurin ero mailoissa näyttäisi olevan siinä, että painolaatan paikka vaihtelee kolmen eri mallin välillä jonkin verran. Sen lisäksi TSR3-draiverin takaosassa näyttäisi olevan kiskoilla oleva paino, jonka paikkaa vaihtamalla draiveria voi muuttaa neutraalista joko draw- tai fade-painotteiseksi.

Tiedotteessa ei vielä kerrottu, milloin mailat saadaan kauppoihin Suomessa.

MAINOS. Hanki Titleistin TSi-puut ja hybridit Hit-It-kampanjan aikaan 21.6.–4.7. edullisesti Golf Skystä. Osta tästä >>

Etsi luettavaa