Hyppää sisältöön

Tšekkipelaajan bägi on sikakallis viritys – sadehuppu on lisävaruste, joka maksaa 70 euroa

Maksaisitko sinä tästä bägistä 1800 euroa?

Ondrej Lieserin bägi on eriskummallinen laitos, joka maksaa halvimmillaan lähes 2 000 euroa.

European Touria pelataan tällä viikolla Tšekissä, jossa käynnistyi tänään D+D Real Czech Masters. Isäntämaassa katseet käynnistyvät tietysti maan ainoaan ET-pelaajaan Ondrej Lieseriin.

Mies on sijoitettu kuumaan ryhmään, jossa pelaavat hänen lisäkseen Euroopan Ryder Cup -kapteeni Padraig Harrington ja Henrik Stenson. Major-voittajien seurassa ruutuaikaa on herunut myös Lieserille.

Lieser voitti viime vuonna Challenge Tourin rankingin, mutta tänä vuonna pelit eivät ole oikein kulkeneen ja hän on kiinnittänyt suuren yleisön huomion kuviin päästessään lähinnä bägillään. Se on nimittäin sangen eriskummallinen viritys.

Ondrej Lieserin rautamailat kiinnittyvät bägiin klipsuilla gripin kohdalta.

Ondrej Lieserin rautamailat kiinnittyvät bägiin klipsuilla gripin kohdalta.

Getty Images

Bägissä puumailoille ja putterille on omat lokerot. Sen sijaan rautamailat ovat täysin esillä bägin ulkolaidalla. Rautojen lavat ovat muovisessa kaukalossa bägin alaosassa, ja varret kiinnitetään gripin kohdalta bägiin sen yläosassa olevilla muovisilla kiinnikkeillä.

Kyseinen viritys on tšekkiläisen Geum Technology -nimisen yrityksen näkemys modernista golfbägistä.


Mainos: Tutustu Golf Skyn laajaan bägivalikoimaan


Koska rautojen gripit näyttävät olevan täysin esillä, sateessa niiden luulisi kastuvan nopeasti. Ei kuitenkaan hätää: bägissä on erillinen mailahuppu, jolla gripit ja puumailojen huput voidaan suojata sateelta.

Sadehuppu on kuitenkin lisävaruste, joka pitää ostaa erikseen. Kun sen hinta on 70 euroa, herää kysymys, paljon itse bägi maksaa?

Vastaus kuuluu: 1 800 euroa eli vähintään kuusi kertaa enemmän kuin tavallisesta kantobägistä pitää pulittaa.

Jos haluaa ostaa bägiin samalla kärryn, sekin onnistuu. Kaksipyöräinen bägi maksaa 2 560 euroa ja kolmipyöräinen 2 800 euroa. Sähkökäyttöisen bägin hinta on 5 600 euroa.

Mikäli kiinnostuit erikoisesta bägistä, kokeile Geum Techologyn sivuilla olevasta konfiguraattoista, millainen bägi sopisi sinulle parhaiten.

Etsi luettavaa