Hyppää sisältöön

Srixon ZX-perhe täydentyy ZX4:lla – anteeksiantava maila, jossa on ontto lapa

Srixon julkisti uuden ZX4-setin. Anteeksiantavassa mailassa on ontto lapa ja leveä pohja.

Srixon on julkistanut uuden rautamailasetin, joka sopii erinomaisesti klubipelaajille.

Muutama kuukausi sitten lanseeratut ZX5 ja ZX7 ovat jos saavuttaneet mainetta ja kunniaa ammattilaiskiertueilla. Tuoteperhe täydentyy nyt anteeksiantavuuteen ja pituuden maksimoimiseen tähtäävällä ZX4-mallilla, joka on selvästikin suunniteltu keskiverto klubipelaajille. 

Malliston ytimessä on MainFrame, jonka suunnitteluun on valjastettu tietokoneen tekoälyä ja lähes rajatonta laskentavoimaa. Lavan takaosa on kaiverrettu onkaloita, uria ja kanavia tietokoneen löytämään optimaaliseen muotoon tuottamaan voimaa ja anteeksiantavuutta. 

Srixon ZX4-setti on saatavilla rautanelosesta gap. wedgeen saakka.

Srixon ZX4-setti on saatavilla rautanelosesta gap. wedgeen saakka.

Srixon Golf

ZX4 eroaa muista Srixonin uutuuksista lavan rakenteen osalta. Lapa on ontto, mikä mahdollistaa lyöntipinnan maksimaalisen jouston ja vauhdintuoton. Lavan rakenne on myös omiaan vaimentamaan osuman tärähdyksiä.

Juuri voiman ja pehmeän tuntuman yhdistelmä on tämän mailan myyntipuheiden ytimessä. 

Leveä V-pohja

Mailojen pohja on leveä, mikä on tyypillistä tämän kategorian mailalle. Leveä pohja tuo massaa ja tukevuutta osumaan ja samalla siirtää painopistettä matalalle. Tätä on korostettu vielä sijoittamalla keskipitkien ja pitkien rautojen pohjaan volframi-paino. Matala painopiste edesauttaa saavuttamaan korkean lentokaaren.

Leveän pohja on saanut vahvasti V-mallisen muotoilun, mikä parantaa maatuntumaa ja lavan läpilyöntiä turpeesta. Idea ei ole uusi, mutta todettu erittäin toimivaksi. 

ZX4-mailoissa on leveä v-kirjaimen mallinen pohja.

ZX4-mailoissa on leveä v-kirjaimen mallinen pohja.

Srixon

Yhdistelmä setit ja mailasarjojen yhdisteltävyys on tämän hetken vahva trendi. ZX-perhe on hyvä esimerkki tästä. ZX7-, ZX5- ja ZX4-malleissa on paljon yhteneväisiä piirteitä, ja niissä hyödynnetään samaa teknologiaa. Malleista on helppo koota omiin taitoihin ja peliin sopiva yhdistelmä.

Yleensä lyhyet raudat hankitaan tarkkuutta ja pitkät raudat helppoutta sekä pituutta ajatellen. 

Srixonin ZX4 tulee myyntiin maaliskuun puolivälin jälkeen.

Srixonin ZX4 tulee myyntiin maaliskuun puolivälin jälkeen.

Srixon

Vakiovarsina on tarjolla teräksinen Nippon NS Pro 950GH Neo. Grafiittivartena on UST Recoil 760/780. Malliston uusin tulokas saatavilla golfliikkeistä maaliskuun 20. päivä. 

Etsi luettavaa