Hyppää sisältöön

Smart Golf siirtyi Planmeca Golf Areenalle: ”Laadukas palvelu tuo tyytyväisen asiakkaan takaisin”

Smart Golfin Mastersiin liittyvässä kilpailussa arvotaan oikein vastanneiden kesken   Taylormade SIM2 -draiveri

Helsingin ainoa golftuotteita myyvä erikoisliike sai upeat tilat maan suurimmassa harjoitushallissa Vuosaaressa.

Aiemmin Helsingin Roihupellossa sijainnut Tomi Siltamiehen isännöimä Smart Golf on siirtänyt toimintansa Planmeca Golf Areenaan.
Puitteiden osalta Vuosaaren uudessa myymälässä näytttää varsin hyvältä.

Tilaa on aiempaa enemmän, tuotteita pääsee testailemaan fittauksen lisäksi hallin lyöntipaikoilla sekä lähipelialueilla.
Halliin saavuttaessa Smart Golfin liike on paraatipaikalla, Planmecan vastaanottoon ja lyöntipaikoille johtavan ”bulevardin varrella.” 

Teemu Tyry

Smart Golf järjestää facebookissa lauantaihin 10.4 klo 18.00 asti kestävän kisan liittyen Mastersin parhaan Taylormade draiverilla pelaajan nimeen ja sijoitukseen. Palkintona on Taylormade SIM2 -draiveri.

Lähipelialue on Smart Golfia vastapäätä, samassa tasossa on myös uudistetut tilat fyysiseen harjoitteluun ja lämmittelyyn, sekä parikymmentä lyöntipaikkaa, joissa takaseinä viheriömaisemalla tulee vastaan 40-50 metrin päässä.
Sisällä näyttää hyvälta ja tuoksuu golfilta. Smart Golfin liike on oleellinen osa kokonaisuutta.

”Olemme saaneet hyvän startin. Heräteostoksille tulevia harjoittelijoita on jatkuvasti enemmän. Kenttien auetessa etenkin kenkäkauppa on vilkastunut. Positiivista on myös kuulla kommentteja ja kehuja siitä, että valikoimamme on laaja ja kattava”, Siltamies iloitsee.

Normiasiakkaiden lisäksi jokainen halliin saapuva harjoittelija on potentiaalinen uusi asiakass. Vuosaari Golfin kenttä on viereisellä tontilla, joten myös siellä pelaavat ja asioivast kuuluvat tärkeimpiin kohderyhmiin.

”Nyt meidän suurin haasteemme on tietysti saada gofarien tietoisuuteen se, että uudistetut palvelumme löytyvät ympäri vuoden Plameca Golf Areenasta.”

Torstaina Smart Golfin myymälässä tavaraa kulki vauhdilla kassan kautta ulos, mutta myös toimitusten myötä sisään.

”Parhaat myyntiviikot ja kuukaudet ovat myöhäisen kevään johdosta käynnistymässä. Olemme laajentaneet valikoimiamme sekä välineiden kuin myös asusteiden osalta. Kokonaisvaltainen palvelu, huollot ja korjaukset mukaanlukien on tärkeä mottomme”, Siltamies painottaa.

Golfkengissä Smart Golfin kolme eniten myytyä merkkiä ovat Ecco, Puma ja Adidas, kertoo Lauri Suvanto

Golfkengissä Smart Golfin kolme eniten myytyä merkkiä ovat Ecco, Puma ja Adidas, kertoo Lauri Suvanto

Teemu Tyry

Kauppiaan oikeana kätenä toimii Smart Golfissa jo seitsemän vuoden ajan asiakkaita palvellut Lauri Suvanto.

”Uudet tuotteet, etenkin mailat vetävät asiakkaita puoleensa. Toimivia vaihtoehtoja löytyy lähes aina monesta merkistä. Fttaaminen antaa asiakkaalle faktaa lopullisen päätöksenteon tueksi.” 

”Cobran uusi mallisto draivereista wedgeihin on osoittaunut fittauksissa erittäin hyväksi ja suosituksi”, Suvanto tekee pyydettäessä yhden merkkinoston.

Pelikauden käynnistyminen sekä myymälän sijainti Vuosaaren kentän naapurissa tuovat asiakkaiksi myös uusia grippejä kiireisesti tarvitsevia.

”Tilanteen mukaan kykenemme vaihtamaan 1-2 grippiä odottaessa, koko setinkin tilanteen mukaan ripeästi”, Suvanto lupaa.

Välinealalla kansainvälinen haaste on alkaneella kaudella etenkin mailojen saatavuus. 

”Koronatilanne, brexit sekä viimeisenä Suezin kanavan tilanne ovat hidastaneet toimituksia. Etenkin räätälöitävien mailojen osalta kannattaa hankintaprosessi käynnistää pikimmiten”, Tomi Siltamies muistuttaa

Smart Golf palvelee Planmeca Golf Areenalla myös kesällä – verkkokaupalla asiakkkaita ympäri Suomen

Suomen suurin harjoitushalli on ensimmäistä kertaa avoinna ympäri vuoden harjoittelijoille. Planmeca Golf Areenalla on kesälläkin tarjolla myös valmentajien yksityistunteja sekä kursseja. 
Välineiden testaukseen Smart Golfin uudet tilat tarjoavat ensiluokkaiset puitteet.

 Smart Golf perustettiin alunperin golfalan ensimmäiseksi verkkokaupaksi Suomessa, kivijalkaliike tuli vasta myöhemmin.

”Tästä olemme tietysti ylpeitä ja kehitämme tältäkin osalta palveluamme jatkuvasti. Jo tällä hetkellä pystymme tarvittaessa lupaamaan tavaran toimituksen Helsinkiin vielä saman päivän kuluessa.”

Ralliautoilija Riku Tahko (oik.) poikkesi Smart Golfiin täydentämään pallovarastojaan ja ostamaan hanskan

Ralliautoilija Riku Tahko (oik.) poikkesi Smart Golfiin täydentämään pallovarastojaan ja ostamaan hanskan

Teemu Tyry

”Asiakaskunnastamme  verkossa ilahduttavan suuri osa on jakautunut ympäri Suomen.  Tällä alalla venyminen aukioloaikojen ulkopuolelle, sekä useasti henkilökohtaisesti kotiin tai konttoriin toimitetut tilaukset ovat merkittäviä osasia palvelukonseptiamme,” Tomi Siltamies muistuttaa.

Smart Golf markkinoi itseään Helsingin ainoana alan kivijalkamyymänä. Toiminnan siirtäminen Suomen suurimpaan golfhalliin on jatkumoa tälle toiminnalle.

Fili päivysti torstaina  Original Penguin -vaatemerkin tuotteiden edustalla

Fili päivysti torstaina Original Penguin -vaatemerkin tuotteiden edustalla

Teemu Tyry

Pickalassa pelaavan ja asuvan kauppiaan matkassa kulkee päivittäin luottokaveri,  Bernin paimenkoira Fili.

”Fili on melkoinen asiakasmagneettti. Se saa paljon huomiota osakseen, rapsutuksiakin. Kun Fili on somepäivityksissämme roolissa, katselukerrat tuplaantuvat.”

”Hyvä palvelu, runsaat valikoimat ja rento fiilis ovat niitä tekijöitä, joiden kautta asiakkaat palaavat takaisin ja suosittelevat Smart Golfia ystävilleen. Tervetuloa Vuosaaren myymäläämme ja verkkokauppaamme”, Tomi Siltamies toivottaa haastattelun lopuksi. 

Vuosaari on Smart Golfin myymälän, Planmeca Golf Areenan ja Vuosaari Golfin myötä kaupunginosista Suomen ykkönen golfpalveluiden osalta

Vuosaari on Smart Golfin myymälän, Planmeca Golf Areenan ja Vuosaari Golfin myötä kaupunginosista Suomen ykkönen golfpalveluiden osalta

Teemu Tyry

Smart Golf

Planmeca Golf Areena

  

Etsi luettavaa