Hyppää sisältöön

Sergio Garcia voittoon uusilla välineillä Singaporessa

Garcian debyytti Callawayn tallipelaajana oli onnistunut. Espanjalainen pelasi viiden lyönnin voittoon Aasian Tourilla Singaporessa.

Sergion bägistä löytyy pelkkää Callawayta, pallosta putteriin asti. Garcia kommentoi välineitään GolfWRX:n haastattelussa.

Draiveri: Callaway Rogue Sub Zero (9 degrees)
Varsi: Mitsubishi KuroKage Dual Core 70TX

”Tämä uusi draiveri tuntuu todella, todella hyvälle. Rakastan sen lentorataa. Voin käntää palloa molempiin suuntiin, vasemmalta oikealle tai oikealta vasemmalle. Ja olen draivannut melko hyvin, mikä antaa vain lisää itseluottamusta”, Garcia hehkuttaa.

Puukolme: Callaway Rogue 3+ (13.5 degrees)
Varsi: Mitsubishi KuroKage XT 80TX

Puuviisi: Callaway Rogue Sub Zero (18 degrees)
Varsi: Mitsubishi KuroKage XT 80TX

Väyläpuissa Sergio valitsi nostavamman lapamallin puukolmoseen ja vähäkierteisemman Sub Zero version puuvitoseen. Kuten tavallista tourpelaajilla, Garcian väyläpuiden varret ovat noin 10 grammaa raskaammat kuin draiverin varsi. Silloin puumailojen balanssi toimii hyvin yhdessä draiverin kanssa. 

Raudat 3-4: Callaway Apex Pro 16
Varsi: Nippon Modus 130x

Raudat 5-9: Callaway Apex MB 18
Varsi: Nippon Modus 130x

Pitkiin rautoihin Garcia otti käyttöön nostavamman ja kehäpainoisen Apex Pro mallin. Lyhyissä raudoissa käytössä on kaunis Apex MB Blade. Hän on käyttänyt Nippon Modus 130X varsia jo useamman vuoden ajan. 

Wedget: Callaway Mack Daddy 4 48-10, 54-10, 58-08
Varsi: Nippon Modus 130x

”Rakastuin wedgeihin kerta heitolla. Ne tuntuvat minulle paljon paremmilta. Saan reilusti enemmän spinniä ja erilaisia lentoratoja. Koska saan enemmän spinniä voin olla aggressiivisempi chipatessa”, Sergio kommentoi.

Putteri: Odyssey Toulon Azalea

Pallo: Callaway Chrome Soft

Sergio kertoo pallostaan: ”Golfpallo tuntuu minulle paremmalta. Se on varmasti parempi griinien ympärillä. Oli tärkeää, että tulen pitämään pallosta. On erittäin tärkeää nähdä, että pystyn työstämään palloa ja lyömään eri lentoratoja. Ja tämä on yksi syy miksi vaihdoin Callawaylle.”

Etsi luettavaa