Hyppää sisältöön

Sensaatio-Blockin holarimailasta tehtiin huima tarjous

Michael Blockin rautaseiska meni sukkana sisään PGA Championshipin päätöspäivänä 15. reiällä. KUVA: GETTY IMAGES

Michael Blockin rautaseiskasta tehtiin tarjous, josta voi olla vaikea kieltäytyä.

Michael Block nousi kerralla koko golfmaailman tietoisuuteen, kun hän sijoittui huikean kisan päätteeksi PGA Championshipissä jaetulle 15. sijalle.

Block on 46-vuotias kalifornialainen golfopettaja, joka pääsi mukaan majoriin opettavien ammattilaisten kiintiössä. Taaksensa hän jätti monta huippunimeä.

Tuhkimotarina sai arvoisensa päätöksen, kun Block teki päätöskierroksella mielettömän hienon holarin Oak Hill Country Clubin 15. reiällä. Rory McIlroyn kanssa pelannut sankari löi pallon suoraan ilmassa kuppiin.

Mailana oli rautaseiska, ja se alkoi heti kiinnostaa keräilijöitä. Kisan voitosta lähes 290 000 dollaria tienannut Block sai vahvasti lyijyteipatusta TaylorMaden raudasta peräti 50 000 dollarin tarjouksen.

”50 000 dollarista toimitan sen itse hänelle”, Block heitti Golf.comissa.

Block pelaa TaylorMaden Tour Preferred MC -rautasetillä, joka esiteltiin jo kymmenen vuotta sitten. Tarvetta vaihtaa rautasettiä hän ei ole nähnyt.

”Kun minulla on maila, johon voin luottaa erityisesti paineen alla, se pysyy”, hän Block kertoi.

Block tuskin luopuu ihan heti mailasta, sillä hänellä on sille lähiviikkoina käyttöä. Hän sai täksi viikoksi kutsun PGA Tourin Charles Schwab Challengeen. Lisäksi hänet kutsuttiin RBC Canadian Openiin, joka pelataan kesäkuussa. Konkari nähdään tällä kaudella myös Euroopassa pelaamassa, sillä hän sai kutsun myös elo-syyskuun vaihteessa Sveitsissä pelattavaan Omega European Mastersiin.

Mikäli hän jatkaa yhtä vahvoja esityksiä tulevissa kisoissa, hänelle tuskin tulee tarvetta myydä rautaseiskaansa eteenpäin.

Etsi luettavaa