Hyppää sisältöön

Rory McIlroylle tourin kuumin putteri U.S. Openiin

U.S. Openissa McIlroyn bägissä tullaan näkemään neljätoista mailaa miehen uudelta välinesponsorilta TaylorMadelta.

Rory aikoo vaihtaa tourin kuumimpaan putteriin ja harjoituksissa miehen kädessä on näkynyt TaylorMaden Spider Tour Red. Käytännössä samalla putterilla major voittoihin ovat putanneet jo Jason Day, Dustin Johnson ja Sergio Garcia. Maila löytyy myös Jon Rahmin bägistä. 

Jason Day teki putterin kuuluisaksi esittämällä loistavia tilastoja kausilla 2015 ja 2016. Viime kaudella hän voitti tourin Strokes Gained: Putting tilaston. Nyt TaylorMade on tehnyt putterista eri versioita värin ja tähtäyslinjan suhteen. 

GettyImages

Putterin alkuperäinen versio Itsy Bitsy Spider julkaistiin jo kaudella 2008 mutta se on saanut suuren suosionsa vasta Jason Dayn viimeaikaisten onnistumisien myötä. 

Rory McIlroy kertoi testanneensa mailaa jo kahden viikon ajan. Valintaan vaikutti tuntuman lisäksi testauksissa löytynyt data. Spider Tour Red sai aikaan parhaan lähtökulman hyvissä osumissa ja virheosumissa sivukierre oli minimaalinen. 

Lähde: PGA Tour

Kesäkuun ajan jokainen voi olla gogolfari. Jäsenedut käytettävissä 30.6 asti. Kokeile esimerkiksi Kytäjän Guide Guide-tarjousta: Kytäjä Golf green fee kahdelle sisältäen auton 89 €

Etsi luettavaa