Hyppää sisältöön

Rahm vaihtoi välinemerkkiä ja pelasi uusilla kepeillä heti 59 lyöntiä: Näillä mailoilla maailmanlistan parhaat pelaavat

Jon Rahm vaihtoi takaisin Callawayn välineisiin.

Jon Rahm pelaa tällä viikolla ensimmäistä kertaa Callawayn mailoilla

Uudenvuoden ensimmäinen merkittävä välinemerkin vaihtaja on tässä: Jon Rahm vaihtaa TaylorMaden mailat Callawayn keppeihin. Samaan syssyyn hän vaihtaa Adidaksen vaatteet TravisMathew’n kuoseihin.

Callawaylle yhteistyösopimus on merkittävä, sillä 26-vuotias espanjalainen on maailmanlistalla kakkosena. Rahmista yhdysvaltalaismerkki sai toisen pelaajan maailmanlistan kymmenen parhaan pelaajan joukkoon.

Aiemmin TaylorMadella oli kovin kattaus pelaajia maailman huipulla ja edelleen sen mailoilla pelaa kolme pelaajaa maailmanlistan kymmenen parhaan pelaajan joukossa: Dustin Johnson, Rory McIlroy ja Collin Morikawa. Kaikkein nimekkäin TaylorMaden brändilähettiläs on tietenkin Tiger Woods.

Sijoitus maailmanlistalla Nimi Välinemerkki
1. Dustin Johnson TaylorMade
2. Jon Rahm Callaway
3. Justin Thomas Titleist
4. Rory McIrloy TaylorMade
5. Bryson DeChambeau Cobra
6. Xander Schauffele Callaway
7. Collin Morikawa TaylorMade
8. Webb Simpson Titleist
9. Patrick Cantlay Titleist
10. Tyrrell Hatton Ping

TaylorMaden ohella myös Titleistin välineillä pelaa kolme pelaaja maailmanlistan tämänhetkisestä kärkikymmeniköstä: Justin Thomas (3.), Webb Simpson (8.) ja Patrick Cantlay (9.).

Maailmanlistan viitonen Bryson DeChambeau pelaa Cobran mailoilla. Kymmenentenä olevan Tyrrell Hattonin välinekumppani on Ping.

Rahm pelaa ensimmäistä kertaa kilpaa Callawayn mailoilla tällä viikolla Havaijilla PGA Tourin Tournament of Champions -kisassa. Hakiessaan kisasettiinsä tuntumaa, Rahm onnistui alittamaan maagisen rajan – harjoituskierroksella tosin.

”Olen niin iloinen, että voin Callawayn tiimiin ja tuskin maltan odottaa kauden alkua”, Rahm sanoi.

”Uudet välineet toimivat hyvin ja ensimmäisellä kierroksella uusilla välineillä tein kenttäennätyksen 59 lyöntiä Silverleafin kentällä. Minulla on suuri luottamus Callawayn mailoihin ja erityisesti palloon, joka teki minuun testijaksolla suuren vaikutuksen.”

Callaway on Rahmille tuttu merkki, sillä hän pelasi yliopistogolfia juuri Callawayn mailoilla. Rahmin bägin kaikki 14 mailaa tulevat Callawaylta, kun mukaan laskee Odysseyn putterin.

Sekä puut että raudat ovat prototyyppejä, joten kaupoihin ei kannata vielä kiirehtiä hankkimaan samoja mailoja, joilla Rahm nykyisin pelaa. Espanjalaisen pelurin pallovalinta on Chrome Soft X.

Etsi luettavaa