Hyppää sisältöön

Puma on kehittänyt parasta kenkäänsä

Puma on valmistanut golfkenkiä jo tovin. Yleensä kengät ovat näyttäneet todella hienoilta, mutta vasta viime vuonna kenkien laatu nousi samalle tasolle niiden tyylikkyyden kanssa. TITANTOUR, joka on IGNITEN viimevuotinen edeltäjä, oli mielestäni laadultaan ja ominaisuuksiltaan yksi parhaista kengistä markkinoilla. Pelasin näillä kengillä yli 100 kierrosta kaudella 2015, joten vieläkin ehjänä olevat kengät vakuuttivat minut laadullaan.

Puma TITANTOUR IGNITE

Uutuus TITANTOUR IGNITE on seuraava sukupolvi tuosta samaisesta kengästä.  Uutuuden lestiä on hieman muutettu paremman istuvuuden takaamiseksi. Teknologiaa uutuudesta ei todellakaan puutu. On jalan mukaan muotoutuvaa ”memoryfoamia”, lämmönsiirtokalvoja ja kokonahkainen päällinen. Valmistaja kertoo kengän sallivan luonnollisen jalan liikkuvuuden. Samalla kenkä kuitenkin takaa hyvän tuen ja pidon pelialustasta.

Mielestäni hanskamainen istuvuus on miellyttävä. Olo on kuin olisi laadukkaat juoksukengät yhdistetty tukeviin golfkenkiin. Kenkä on hämmästyttävän kevyt ja tukeva samanaikaisesti. Kenkien mukana tulee kahdet eriväriset nauhat ja itse kengässä värivaihtoehtoja on Puman tyyliin lukuisia. Näin kauden alussa värejä on kuusi ja yleensä kauden aikana tulee vielä lisäksi niin sanotut erikoisvärit.

TITANTOUR IGNITE on siis täysverinen ruusukekenkä. Siitä on saatavana myös ns. streettipohjalla oleva ruusukkeeton versio IGNITE Spikeless. Toinen haluaa ruusukkeet ja toinen ei, tässä kohtaa valinta jää kuluttajalle. TITANTOUR IGNITE tosin ei tunnu niin kolholta kuin vanhan liiton raskaat ruusukekengät.

Yhteenvetona voin todeta, vaikka olen ollut Puma -fani jo vuosia, että Puma TITANTOUR IGNITE on ehdottomasti yksi vuoden 2016 parhaita golfkenkiä.  Kenkä on todella tyylikäs yhdistelmä mukavuutta, suorituskykyä ja trendikkyyttä.  Parasta kengässä on se että mikään osa-alue ei ole jyrännyt sen tosiasian yli että se on kokonaisuudessaan ja käytettävyydessään loistava golfkenkä. Tämä tosiasia joskus meinaa eri valmistajilta unohtua.

Etsi luettavaa