Hyppää sisältöön

”Pirkka-pallon” taru loppumassa lyhyeen?

Kirklandin pallojen hinta-laatusuhde oli kohdallaan.

Yhdysvaltalaisen kauppaketjun Costcon Kirkland-pallot ovat olleet loppuunmyyty kaupoista. Nyt MyGolfSpy -sivusto kirjoittaa, että halpispallojen taru olisi loppumassa.

Costco toi viime syksynä markkinoille laadukkaan halpapallon, joka maksoi 15 dollaria tusinalta. Arvioiden mukaan se vetää vertoja jopa Titleistin ProV1:lle ja muille tour-tason palloille.

Nyt ”Pirkka-pallon” tulevaisuus näyttää uhatulta, sillä niiden myynti on lopetettu määräämättömäksi ajaksi. MyGolfSpy-sivusto epäilee, että palloja tuskin tullaan enää valmistamaan lainkaan.

Kirkland-pallot valmisti eteläkorealainen Nassau, joka sivuston mukaan oli myynyt Euroopan markkinoille suunnattujen Quattro-ylijäämäpallojen loppuvaraston syksyllä Costcolle. Sivusto vihjaa, ettei Nassau ollut myynyt palloja itse, vaan välissä olisi ollut kolmas osapuoli.

Nassaulla ei olisi itsellään kiinnostusta myydä palloja Costcolle, koska se dumppaa hintoja golfpallomarkkinoilla. Nassau esimerkiksi valmistaa samassa tehtaassa palloja esimerkiksi TaylorMadelle, joka tuskin ilahtui, kun markkinoille ilmaantui tyhjästä uusi kilpailija, jonka pallot menivät halvan hinnan vuoksi kaupaksi kuin kuumille kiville ja loivat hintapainetta myös muille pallomerkeille.

Lähde: MyGolfSpy

 

 

 

 

Etsi luettavaa