Hyppää sisältöön

Pingin G425-sarja kattaa koko mailavalikoiman – draivereilla on niitetty jo menestystä maailmalla

Pingin G425-sarjaan kuuluu muun muassa kolme erilaista draiverimallia.

Pingin G425 -mailat tulevat myyntiin myös Suomessa helmikuun alussa. Tältä mailat näyttävät ja tämän verran ne maksavat.

Syksyllä uutisoimme Pingin uuden G425-draiverin ilmestyneen jo monen ammattilaisen bägiin. Tour-pelaajat ottivat uutuuden innostuneesti vastaan, ja jo ensimmäisestä viikosta lähtien sen avulla on voitettu pokaaleja.

Ensimmäisen ykköstilan draiverilla nappasi Tyrrell Hatton, joka voitti syksyllä European Tourin BMW PGA Championshipin. Joulukuun alussa Viktor Hovland lunasti voiton Mayakoba Golf Classicissa G425 LST -mallilla, ja viikkoa myöhemmin myös Yhdysvaltain naisten US Openin voittanut Korean A Lim Kim luotti Pingin uuteen draiveriin.

Kaiken kaikkiaan G425-draiverilla on otettu jo kuusi voittoa!

Nyt Ping on julkaissut koko G425-tuoteperheen mailat myös Euroopassa. Välineet sopivat laajalle joukolle golfareita. Uuteen tuoteperheeseen kuuluvat draiverit, väyläpuut, hybridit, raudat ja crossover-mailat eli driving ironit.

”Suunnittelutiimimme ovat tehneet merkittäviä parannuksia suorituskykyyn G425-tuoteperheessä.  Uskomme niiden vetoavan pitkäaikaisiin ja uskollisiin Ping-pelaajiin ja houkuttelevan muita golfareita, jotka haluavat pelata paremmin ja nauttia pelistä enemmän mukaan lukien uudet pelaajat”, Pingin pääjohtaja John K. Solheim sanoi yhtiön tiedotteessa.

”Suunnittelufilosofiamme on, että emme tuo markkinoille uutta tuotetta, ellei se ole mitattavasti parempi kuin edeltäjänsä. G425-tuoteperhe ylittää kyseisen standardin sekä suorituskyvyltään että ulkonäöltään.”

G425-draiverissa maksimaalinen MOI-arvo

Pingin 425 Max -draiverissa on liikuteltava paino, jonka avulla voi muuttaa mailan asetuksia.

Pingin 425 Max -draiverissa on liikuteltava paino, jonka avulla voi muuttaa mailan asetuksia.

Ping Golf

G425-draiveista markkinoiden kärkenä toimii Max-malli, joka nostaa mailan MOI-arvon merkin historian korkeimmalle tasolle. Lisäksi tarjolla on mallit LST (Low Spin Technology) ja SFT (Straight Flight Technology).

Saavuttaakseen G425 Maxin uudet suorituskykytasot Pingin insinöörit yhdistivät aikaisempien mallien G400 Maxin ja G410 Plussan tärkeimmät teknologiat. MOI-arvon kasvu johtuu pääasiassa maksimikokoisen lavan (460 cc) liikuteltavasta 26 gramman volframipainosta.

Liikuteltava CG-paino voidaan asettaa yhteen kolmesta asetuksesta – neutraali, draw tai fade. MOI on kasvanut keskimäärin peräti 14 prosenttia kaikissa kolmessa painoasennossa verrattuna G410 Plus -draiveriin. 

Ping G425 LST -mallissa on hieman pienempi lapa.

Ping G425 LST -mallissa on hieman pienempi lapa.

Ping Golf

LST-mallissa on päärynänmuotoinen lapa, ja se on hieman pienempi (445 cc) kuin Max.

LST sopii erityisesti lujaa svingaaville, kuten suurelle osalle tour-pelaajista. Pienemmästä lavasta johtuen LST:n käytettävä liikuteltava paino on pienempi kuin Maxissa. Se painaa 17 grammaa ja mahdollistaa kolme eri asetusta: draw, neutraali, fade.

Pingin G425 SFT -draiveri auttaa tappamaan slaissia.

Pingin G425 SFT -draiveri auttaa tappamaan slaissia.

Ping Golf

Klubigolfareille, jotka yleensä missaavat lyöntinsä oikealle, tarjolla on maksimikokoinen SFT-versio, jossa draw-asetukset ovat valmiina. Kiinteä 23 gramman volframipaino on sijoitettu lähemmäksi mailan kantaa. Se auttaa tappamaan slaissia.

Lavan draw-asetuksien luvataan korjaavan lyöntiä jopa 25 jaardia oikealta vasemmalle verrattuna G425 Max -malliin.

Suositushinta: 499 €

Väyläpuiden ja hybridien uudistukset tarkoittavat suurta etäisyyttä

Pingin G425-väyläpuita valmistetaan kolmella eri lapamallilla draiverien tapaan.

Pingin G425-väyläpuita valmistetaan kolmella eri lapamallilla draiverien tapaan.

Ping Golf

G425-väyläpuut ja hybridit sisältävät kaksi Pingin innovaatiota, jotka valmistaja on nimennyt. Facewrap-teknologiaksi ja Spinsistencyksi. Nämä tuottavat enemmän lyöntipituutta ja kierteen ennustettavuutta.

Facewrap-muotoilun ansiosta ohut ja luja maraging-teräksinen lyöntipinta ulottuu sekä lavan yläosaan että pohjaan. Tavoite on tuottaa pidempiä lyöntejä ja korkeita lentokaaria.

Yhdenmukaisen kierteen suorituskyvyn saavuttamiseksi väyläpuiden ja hybridien lyöntipinnat on suunniteltu monimutkaisella lyöntipinnan kaarevuudella, mikä muuttaa rullausprofiilia.

Keskeinen innovaatio on lyöntipinnan alaosassa, jossa nostokulma pienenee noin 2,5 astetta, mikä vähentää kierrettä ja lisää pallonlähtönopeutta pidemmille lyönneille.

Sekä pelaaja- että robottitestaus paljasti Pingin  huomattavasti parempia Spinsistency-etäisyystuloksia, erityisesti lyöntipinnan alaosasta, johon pelaajien eponnistunut lyöntiu väyläpuilla ja hybrideillä useimmin osuu.

Pingin uusissa hybrideissä lyöntipinta on kaareva ja tähtäyspisteitä on kolme.

Pingin uusissa hybrideissä lyöntipinta on kaareva ja tähtäyspisteitä on kolme.

Ping Golf

Pieni, mutta ei välttämättä merkityksetön uudistus on kruunun kolmepisteinen tähtäin, joka tarjoaa golfaajille visuaalisen merkin pallon kohdistamiseksi.

Väyläpuut myös saatavilla MAX-, LST- ja SFT-versioina. Hybridin voi ostaa kuudella eri nostokulmalla.

Suositushinnat: Väyläpuut 349 €, hybridit 289 €

Anteeksiantavat rautamailat suurelle pelaajakunnalle

Pingin uuden G425-raudan lapa on edellistä mallia aavistuksen pienempi.

Pingin uuden G425-raudan lapa on edellistä mallia aavistuksen pienempi.

Ping Golf

G425-rautamailassa anteeksiantava lapa, joka kuitenkin istuu myös aktiivipelaajan silmään.

Pingin insinöörit suunnittelivat raudat lyöntipinnan uudestaan käyttämällä väyläpuista tuttua vaihtelevaa lyöntipinnanpaksuutta (VFT). Tämä lisää valmistajan mukaan huomattavasti lyöntipinnan taipumista laukaisten lyönnit korkeammalle ja kauemmas unohtamatta kierrettä, joka pitää lyönnit griinillä. 

Hieman yllättäen lapa on aiempaa G410-mallia pienempi mutta kuitenkin sitä anteeksiantavampi. Kolme prosenttia korkeampi MOI-arvo johtuu uuden lyöntipinnan painon säästöistä. 

Merkittävä uudistus on myös elementtianalyysiä hyväksikäyttäen kehitetty monimateriaalinen taustalevy, joka vaimentaa ei-toivottuja taajuuksia ja varmistaa erinomaisen tuntuman ja miellyttävän äänen. G425-raudoissa on suorituskykyä parantava, vettähylkivä hydropearl-kromipinta.

G425-raudat ovat saatavana rautanelosesta ylöspäin. Wedgejä on yhteensä neljä: PW, UW, SW ja LW.

Suositushinta (per maila): 154 € (teräsvarsi) ja 166 € (grafiittivarsi)

Crossover on Pingin driving iron

Ping kutsuu driving ironia crossoveriksi.

Ping kutsuu driving ironia crossoveriksi.

Ping Golf

G425-crossover on suunniteltu lyötäväksi tiiltä tai ruoholta sekä tuomaan pitkää rautaa edustavan suorituskyvyn pidemmälle etäisyydelle ja anteeksiantavalle tarkkuudelle.

Crossover on vaihtoehto golfaajille rautojen ja väyläpuiden väliin. Ohuempi lyöntipinta ja sisäinen geometria mahdollistavat pallon nopeuden, joka tarvitaan lyömään korkealle, laskeutumaan pehmeästi ja lähemmäksi reikää.

Lavan stealth hydropearl-viimeistely auttaa torjumaan kosteutta ja parantamaan suorituskykyä kaikissa olosuhteissa. Saatavana 18-, 20- ja 22,5-asteisina.

Suositushinta: 259 €

Etsi luettavaa