Hyppää sisältöön

Ping yllätti – kehäpainotteisten mailojen kehittäjä tuo myyntiin täysveriset bladet

Ping julkisti kaksi uutta mailamallia.

Ping kertoi eilen kahdesta mielenkiintoisesta uutuudesta.

Ping tunnetaan siitä, että se toi aikoinaan ensimmäisten joukossa markkinoille kehäpainotteiset raudat. Eilen se yllätti ilmoittamalla tuovansa myyntiin täysveriset bladet.

Toimitusjohtaja John D. Solheim kertoo tiedotteessa, että mailat tarkoitettu hyville pelaajille, jotka arvostat lyöntien työstämistä.

”Kaikki yksityiskohdat ovat äärimmäisen tarkkoja ja huolellisesti laskettuja”, Solheim sanoo tiedotteessa. ”Kyseessä on todellinen lyöntien muokkaajan maila, joka on valmistettu tarkasti ja tarkkuutta varten.”

Toimitusjohtaja korostaa, että mailat eivät sovi kaikille pelaajille, ja mailan markkinoinnissa lainataan viime viikolla kaikelle kansalle tutuksi tulleen Bethpage Black -kentän ykköstiillä olevaa tekstiä: Blueprint on erittäin vaikea maila pelata ja siksi suosittelemme sitä vain erittäin taitaville pelaajille.

Blueprint-raudat ovat olleet Pingin kiertuepelaajien käytössä tämän kauden ajan. Niillä ovat pelanneet ainakin Louis Oosthuizen ja Tony Finau.

Pingin välineillä pelaava Louis Oosthuizen on ollut mukana uusien Blueprint-rautojen kehitystyössä.

Pingin välineillä pelaava Louis Oosthuizen on ollut mukana uusien Blueprint-rautojen kehitystyössä.

Getty Images

Samaan syssyyn Ping kertoi myös toisesta samaan aikaan myyntiin tulevasta uutuudesta. Kyseessä on G410 LST -draiveri, jossa on korkea MOI-arvo ja joka tuottaa matalaa spinniä. Mailassa on siirrettävä painotusteknologia. 

Maila poikkeaa Pingin jo myynnissä olevista G410 Plus -mallista siinä, että siinä hieman pienempi lapa ja erilainen painotus. Lisäksi Ping toi täksi kaudeksi myös G410 SFT -draiverin, jossa on niin ikään hieman pienempi lapa kuin Plus-mallissa.

Solheim kertoo, että lanseerauksessa kesti hieman pidempään, koska ensimmäiset versiot eivät olleet riittävästi parempia kuin Pingin aiemmassa G400 LST -versiossa.

”Kannustamme golfareita menemään mailamitoitukseen koulutetulle Pingin fittausspesialistille määrittämään, mitkä mailat sopivat parhaiten heidän peliinsä.”

Uudet Ping Blueprint -raudat ja Ping G410 LST -draiveri ilmestyvät kauppoihin toukokuun 30. päivä. Rautojen suositushinta on 250 euroa kappale ja draiveri maksaa 499 euroa. 

Etsi luettavaa