Hyppää sisältöön

Ping tuo markkinoille jatkajan suositulle G400-draiverille

Pingin uutuusdraiverin takaosassa on siirrettävä painoruuvi.

Pingin uuden sukupolven draiveri on nimetty G410:nneksi.

Ping toi viime vuonna markkinoille G400-draiverin, josta tuli sangen suosittu sekä ammattilaisten että klubipelaajien keskuudessa.

Kun GoGolf testasi mailaa, totesimme muun muassa seuraavaa: ”Mailan osumatuntuma on erittäin hyvä, kun pallo napsahtaa keskelle lapaa, ja suuren MOI-arvon ansiosta vähän huonompikin osuma tuntuu ihan hyvältä.”

Nyt Solheimin perheen omistama yhdysvaltalaismerkki on tuomassa uutta draiveria markkinoille. Sen mallinimi on G410 Plus, ja teknologialtaan se on sukua edellisen sukupolven mailalle. Mutta on mailassa jotain uuttakin: siirrettävä paino ja uudella menetelmällä valmistettu lyöntipinta.

Jutun pääkuvassa näkyvän 16 gramman painolaatan (vastaa 8 prosenttia lavan kokonaispainosta) voi ruuvata lavan takaosassa kolmeen eri paikkaan. Laitan paikan vaihtaminen vaikuttaa tietenkin lavan painopisteeseen ja sitä kautta lavan asentoon osumassa. Valmistajan mukaan draw- ja slice-asetuksilla voi olla eroa jopa 18 metriä sivusuunnassa.

Uudessa mailassa ei ole myöskään jouduttu tinkimään mailan MOI-arvosta, jonka Ping kertoi G400-mallin osalta olevan markkinoiden suurin, sillä uutuusmallissa MOI-arvo on jopa hitusen suurempi kuin edeltäjässään.

Pingin draiverin kruunussa on hyödynnetty vanhoista malleista tuttua Dragonfly-teknologiaa.

Pingin draiverin kruunussa on hyödynnetty vanhoista malleista tuttua Dragonfly-teknologiaa.

Ping

Valmistajan mukaan kruunussa oleva ”juomutus” pitää mailanpään stabiilina, mikä avittaa pelaajaa sekä tarkuus- että pituusmielessä. Teknologia on tuttua myös Pingin edeltävistä malleista.

Lyöntipinta on valmistettu uudella menetelmällä.

Lyöntipinta on valmistettu uudella menetelmällä.

Ping

Edellisen sukupolven malliin verrattuna lyöntipinta on uusittu ja myös valmistusmenetelmä on erilainen kuin aiemmin. Valmistuksen aikana lyöntipintaa lämmitetään, mikä antaa materiaalille optimaalisen kovuuden ja kovimman mahdollisen jouston, jonka golfin säännöt sallivat.

Tuloksena on valmistajan mukaan lisää pituutta ja suurempi hyvän osuman alue.

Etsi luettavaa