Hyppää sisältöön

Nike tuo Air Jordanit golfkentälle

Nike Air Jordan I Retro High -kengän golfversioon on lisätty tukea pohjaan ja nilkan seudulle.

Vapauta sisäinen pomppuihmeesi.

Niken legendaariset koristossut ovat kuuluneet katumuodin kulmakiviin vuosikymmenien ajan. Nyt Jumpmanit ovat viimein saaneet ruusukkeet alleen, mutta onko Nike jo myöhässä?

Alkuperäinen koripallolegenda Michael Jordanin nimikkokenkä Air Jordan I julkaistiin jo vuonna 1984. Yli 30 vuotta tuoreempaan golf-päivitykseen on lisätty golf-pohjan lisäksi lisää tukea nilkan alueelle, sekä täysin vedenpitävä kalvo. 

Ulospäin kenkä näyttää joka suunnasta hieman esikuvaansa tukevammalta, mutta peruselementit ovat samat. Kosmeettisena muutoksena Jordanin Jumpman-logo löytyy myös kengän iltistä, tai kielestä, kuten jotkut tuota osaa kutsuvat.

Nähtäväksi jää, ottavatko sneaker-tossujen suurkuluttajat golf-Jordanit omikseen. Kovimmille puritaaneille alkuperäisen konseptin muuttaminen voi olla liikaa, mutta eivätköhän nämäkin kengät lopulta löydä oikeisiin jalkoihin.

Puna-valko-mustan värin lisäksi Nike Air Jordan I Retro High -tossut tulevat saataville myös hopea-valkoisella yhdistelmällä. Myyntihinta asettunee parinsadan euron paikkeille.

Etsi luettavaa