Hyppää sisältöön

Nike lopetti välinevalmistuksen, näihin mailoihin tallipelaajat luottavat nyt

Tiger Woods on vaihtanut puumailat TaylorMadeen.

Nike lopetti mailojen valmistuksen kauden 2016 loppuun. Tällaisiin ratkaisuihin Niken välineillä pelanneet huiput ovat päätyneet. Ainakin TaylorMadella hyristään tyytyväisinä, sillä moni ex-nikeläinen on päätynyt sen valmistamaan draiveriin.

Tiger Woods

Tiger Woodsilla oli aiemmin bägissään neljätoista Niken mailaa, mutta paluukisansa Hero Challengen hän pelasi joulukuun alussa tällaisella setillä: draiveri TaylorMade M2, puukolmonen ja puuviitonen TaylorMade M1, raudat ja wedget Nike, putteri Scotty Cameron Newport 2 GSS ja pallo Bridgestone B330S.

Rory McIlroy

Rory McIlroy kertoi NoLayingUp.com-sivustolle vuodenvaihteessa, että vaihtaa Callawayn draiveriin ja rautoihin. Hänellä on bägissään Callawayn uusi Great Big Bertha Epic Sub Zero -draiveri, joka esitellään suurelle yleisölle vasta kuun lopussa. Lisäksi hän on ottanut käyttöön Callawayn Custom Apex MB -raudat. Aiemmin McIlroy kokeili myös kisassa TaylorMaden M2-draiveria.

Brooks Koepka

Brooks Koepkan ainoa muutos bägissä on nettitietojen mukaan se, että hän vaihtoi Niken draiverin TaylorMaden M2:een.

Thorbjörn Olesen

Tanskalainen on vaihtanut Niken mailat TaylorMaden vermeisiin. Thorbjörn Olesenin draiveri on  TaylorMade M1 ja väyläpuut M2-sarjaa. Raudoiksi hän on valinnut TaylorMade PSi Tourit  ja wedgeiksi TaylorMade TP EF -mailat. Putteri tulee Scotty Cameronilta eli Titleistiltä. Se on Newport Prototype.

Paul Casey

Paul Casey pelasi syksyllä Taylor Maden M2-draiverilla. Hänet nähtiin maila kädessä esimerkiksi Shangaissa WGC-kisassa lokakuun lopulla. Muuten englantilainen jatkoi lehtikuvien perusteella Niken mailoilla.

Michelle Wie

Myös Michell Wie on tiettävästi vaihtanut draiveria. Niken sijaan hänet on nähty Pingin G-draiveri käsissään.

Tony Finau

Tony Finau jatkaa Niken puumailoilla, mutta raudat ovat menneet vaihtoon. Bägissä kolisevat nyt Callawayn Apex UT -utility-rauta ja Callawayn MB1-raudat. Gap-wedge ja sand wedge tulevat puolestaan Titleistiltä (Vokey SM6) ja lobberi on Callawayn tuotantoa. Finaun putterina on Scotty Cameronin X5 Tour -malli.

Etsi luettavaa