Hyppää sisältöön

Molinarilla erikoinen varustus Hawaijilla – Callawayn sopimus tulossa?

Francesco Molinari on mahdollisesti siirtymässä Callawayn talliin?

Francesco Molinari laittoi kaiken uusiksi bägistään upean vuoden päätteeksi. Tuntuu melko erikoiselta päätökseltä unelmien vuoden jälkeen.

Francesco Molinari on välineiden puolesta vapaa agentti. Hänellä ei ole myöskään voimassa olevaa yhteistyösopimusta bägisponsorista, joten hän pelaa tällä viikolla Hawaijilla mailat mustaan kantobägiin tungettuna. 

Bägin sisältö on myös herättänyt isoja kysymyksiä. Bägissä on pelkkää Callawayn välineistöä 14 mailan edestä. Olisi helppo olettaa, että piakkoin julkaistaan Molinarin sopimus Callawayn talliin.

”Minä vain testailen tällä hetkellä. Olen todella tyytyväinen mailoihin, peli on vain vielä vähän ruosteista”, Molinari sanoi vuoden avauskierroksen jälkeen, jonka hän pelasi tulokseen 73 (par) Hawaijilla. 

Viime vuoden bägissä oli 13 mailaa TaylorMadelta ja Bettinardin putteri. Callawayn mailoissa hän on huomannut pienen eron. 

”Avaukset lentävät jonkin verran pidemmälle. Raudat tuntuvat todella mahtavilta, rakastan tunnetta, jonka ne antavat puhtaasta osumasta”, Molinari jatkoi. 

Bettinardin putterisopimus tuli myös päätökseen. Molinari on korvannut voittavan putterin Odysseyn mallilla. ”Bettinardin putteri on ikuisesti minulle rakas. Se on kuitenkin perinteinen malli, jonka korvaaminen ei ole kovin haastavaa.” 

Molinarin kauniit sanat Callawayn välineistä viittaavat melko vahvasti tulevaan sopimukseen. Mies kuitenkin itse pysyy mysteerisenä. 

”Minä vain testailen mailoja. Sopimusta ei ole, katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan”, Molinari heitti. 

Francesco Molinarin bägin sisältö Hawaijilla

Francesco Molinarin bägin sisältö Hawaijilla

Etsi luettavaa