Hyppää sisältöön

Mitä bägissä: Kutsu kävi Tiger Woodsin julkkiskisaan – maailman rikkaimpiin kuuluva urheilija ilmestyi paikalle kirpparimailojen kanssa

Alex Rodriguez ei tykkää panostaa välineisiin.

Alex Rodriguezin bägiin kuuluu neljä rautanelosta ja kaksi rautaviitosta. Vanhimmat mailat ovat 90-luvun alusta.

Entinen baseball-pelaaja Alex Rodriguez kylpee rahassa, mutta se ei näy hänen golfvälineissään. Golf.com-sivuston toimittaja törmäsi mieheen rangella Tiger Woodsin järjestämässä julkkiskisassa ja tutki Madonnan ex-puolisonakin tunnetun tähtipelaajan bägin sisällön, joka oli kokoelma sääntöjen vastaisia ja vanhoja mailoja.

Aloitetaan draiverista, joka oli Callaway Big Bertha E.R.C. 2. 2000-luvun alun muistetaan siitä, että se ei läpäissyt sääntöjä liian suuren COR-arvon vuoksi.

Kyseinen maila onkin ainoa puumaila koko setissä. Väyläpuut Rodriguez lienee korvannut rautanelosilla, sillä niitä hänellä on peräti neljä kappaletta. Rautaviitosia oli kaksi.

Yksi nelosista on Ping Zing 2 -maila. ”Klassikko” lanseerattiin vuonna 1994 eli yli 25 vuotta sitten.

Muut nelosraudat olivat Tommy Armour 845, joita taisi olla kaksi samanlaista, sekä Wilson Pro Staff (naisten maila). 

Pisin rauta oli kuitenkin kakkonen, joka oli Mizunon MP-29 eli käsittämättömän vaikea blade-maila.

Toimittaja huomasi myös, että rautakasia Rodriguez tuskin hirveästi tarvitsee, sillä se oli edelleen muoveissa. Gripit mailoista olivat kuitenkin kuluneet loppuun.

Mielenkiintoinen oli miehen putteri, jonka lapa oli baseball-mailan muotoinen ja sen taakse oli kirjattu hänen lempinimensä A-Rod.

Yhteensä hän kantoi 16:ta mailaa bägissä, joten miehellä oli varaa mistä valita.

Joku vinkkasi A-Rodille, että ehkä hän voisi päivittää hieman mailojaan. Semminkin kun toisen Golf.comin toimittajan mukaan hän saattaisi tarvita välineistä kaiken avun, jonka hän tarvitsee.

Etsi luettavaa