Hyppää sisältöön

Mitä bägissä: Collin Morikawa vei voiton kolmen eri raudan taktiikalla

Collin Morikawa on maailman parhaita ellei jopa paras rautapelaaja.

Collin Morikawan bägistä löytyy 14 TaylorMaden mailaa. Rautasettiin hän on valinnut kolmen eri malliston tuotteita – ja juuri rautalähestymiset olivat Morikawan voiton takeena.

European Tour päättyi sunnuntaina yhdysvaltalaisen Collin Morikawan juhliin. Kaksinkertainen major-voittaja vei nimiinsä paitsi päätöskilpailu DP World Tour Championshipin että Race to Dubai -rankingin.

Eilisen kilpailun voitto toi Morikawalle 2,64 miljoonan euron potin. Koko kausi European Tourilla tuotti lopulta rankingin voittobonus huomioiden lähes 7 miljoonan euron tienestit.

Kaikkiaan Morikawa voitti päättyneellä kaudella kolme ET-kilpailua, sillä eilisen voiton lisäksi hän vei nimiinsä helmikuun WGC-kisan ja heinäkuussa pelatutun The Open Championshipin.

Mukavasti pisteitä toivat Morikawan tilille myös muut major-kilpailut, joissa hän oli neljäs, kahdeksas ja 18:s. Kaikkiaan Morikawa osallistui tällä kaudella kahdeksaan eri kilpailuun.

24-vuotias on TaylorMaden sopimuspelaaja, jolta löytyy 13 mailaa ja pallo maailman suurimman välinevalmistajan tuotteita. Niiden lisäksi Morikawalta löytyy yksi Titleistin tuote: 56-asteinen Vokey-wedge.

Mielenkiintoisin yksityiskohta Morikawan bägissä on se, että hänen rautasettinsä koostuu kolmesta eri mallista.

Rautanelonen on P770-mallistoa. Lapa näyttää bladelta, mutta siinä on ontto sisus. Raudat viisi ja kuusi ovat P7MC-mallistosta ja lyhyet raudat P730-mallistosta.

TaylorMaden P7MC-mailat ovat paremman pelaajan kehäpainoiset mailat, jossa on melko pienet lavat. P730-mallisto on puolestaan puhtaat bladet.

Tavalliselle klubipelaajalle Morikawan rautasetti on liian vaikea, mutta oppia harrastaja voi ottaa mailoista siinä, että fittaamalla pelaaja voi koota itselleen mieleisen rautasetin sillä idealla, että mitä pidempi maila, sitä helpompi (suurempi ja kehäpainoisempi) lapa.

Kolmen eri rautamallin taktiikka toimi Morikawalla, joka ratkaisi voiton itselleen eilen loistavilla lähestymisillään kentän viimeisillä rei’illä. Hän pelasi sunnuntaina seitsemän viimeistä reikää viisi alle parin ja voitti turnauksen kolmen lyönnin erolla.

Muutenkin Collin Morikawa on yksi maailman parhaista ellei paras lähestymisissä.

Draiveri

TaylorMade SIM 8.0°

Väyläpuut

TaylorMade SIM 14.0° ja TaylorMade  SIM2 19.0°


  • Mainos: Osta TaylorMaden väyläpuut Golf Skyn verkkokaupasta Black Week -hintaan. Tarjoukset voimassa 29.11.2021 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Raudat

Rauta 4: TaylorMade P770
Raudat 5 ja 6: TaylorMade P7MC
Raudat 7–PW: TaylorMade P730

Wedget

Taylor Made MG2: 50 ja 60 astetta
Titleist Vokey Design SM8 (56-14F)


Mainos

Osta TaylorMaden wedget Golf Skyn verkkokaupasta Black Week -hintaan. Tarjoukset voimassa 29.11.2021 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Putteri

TP Juno

Pallo

TP5 2021


  • Mainos: Osta TP5-pallot Golf Skyn verkkokaupasta Black Week -hintaan. Tarjoukset voimassa 29.11.2021 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Etsi luettavaa