Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Golf Sky

Major Deals tuo kisaviikonlopun kunniaksi Golf Skyn verkkokauppaan ja myymälöihin erän huimia tarjouksia

US Openin kunniaksi Golf Skyssa alkoi Major Deals -kampanja ja nyt shoppaillaan kauden uutuuksia jopa 30 prosentin alennuksella.

Tällä viikolla hellitään golfareita niin kelien kuin penkkiurheilunkin suunnalta, kun US Open pyörähtää käyntiinLos Angeles Country Clubin North Coursella. Kilpailu käynnistyy torstaina ja turnauksen voittaja pääsee nostamaan pokaalin ilmaan tänä sunnuntaina.

Golf Skyn Major Deals -nimellä kulkeva kampanja on voimassa US Openin aikataulun mukaisesti eli 15.–18.6. välisenä aikana.

Kauden kolmannen major-turnauksen kunniaksi pääset shoppailemaan kauden uutuustuotteita jopa 30 prosentin alennuksella seuraavista tuoteryhmistä: mailat, vaatteet, kengät ja bägit. Kaikki asusteet lähtevät kassalta 30 prosentin alennuksella, ja myymälöistä ja verkkokaupasta löytyy lisäksi huimia täsmätarjouksia kauden suosikkituotteisiin.

Poimi tästä Golf Skyn tuotepäällikön suositukset ostoslistallesi:

Wilson DynaPWR -draiveri

Hinta-laatusuhteeltaan kauden kiistaton ykkönen. Hinta alk: 299,25 € (399 €)

Adidas Codechaos 22 BOA Spikeless

Nämä tyylikkäät miesten golfkengät sopivat erinomaisesti jalkaan kuin jalkaan. Boa-kiinnitys ja Boost-välipohja varmistavat mukavuuden. Hinta 157,46 € (norm. 209,95 €).

TaylorMade TP5 & TP5x

Tour-tason palloa huippuhintaan. Tämä pallo kelpaa monelle US Open -pelaajallekin. Hinta: 49,95 € (norm. 58,00 €).Mizuno BR-DRI WP

Värieltään kampanjan teemaan sopiva vedenpitävä ja kevyt kärrybägi. Hinta: 230,97 € (norm. 329,95 €).


Siirry ostoksille lähimpään myymälääsi tai hoida ostokset kätevästi verkokaupastamme osoitteessa golfsky.fi. Kaikki Major Deals -tuotteet löydät täältä.

Etsi luettavaa