Hyppää sisältöön

Linjausongelmat pois Callawayn uudella pallolla – toimi myös Mickelsonilla

Callawayn pallossa oli valmiksi piirretyt viivat Mickelsonia varten

Moni pelaaja piirtelee palloihin viivan puttien linjaamista varten. Callaway laittoi homman simppeliksi tehden samat viivat, jotka auttavat myös lentokoneita laskeutumaan.

Callawayn Triple Track -teknologia on ollut markkinoilla myös tehdasvalmisteisissa palloissa. Teknologiaa (jos viivoja voi teknologiaksi kutsua) on ollut satavilla ERC Soft -palloissa. Phil Mickelson otti viivat käyttöön jo tällä viikolla USA:ssa käydyssä Desert Classicissa omiin Chrome Soft X -palloihinsa. 

Kaksi sinistä viivaa ja punainen viiva keskellä auttavat silmiä hahmottamaan linjan entistä paremmin. Samoja värimalleja on käytetty jo pitkään apuna lentokoneen laskeutumisessa. 

Mickelson osoitti, että homma toimii kohtalaisen hyvin. Hän pelasi avauskierroksen tulokseen 60 (-12) ja jäi lopulta niukasti toiseksi vuoden ensimmäisessä kisassaan. Vielä on epäselvää kuinka vahvasti Callaway aikoo paukuttaa viivojen kanssa painettuja palloja kauppojen hyllyille. 

Idea kuulostaa varsin toimivalta ja viivan käyttäjiltä säästyisi tunteja kesästä kun linjat olisi piirretty palloihin jo valmiiksi! 

 

 

Etsi luettavaa