Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Länsiauto

Länsiauton Premium-vaihtoauto on hyvä vaihtoehto uudelle

Harrastukset määrittelevät yhä useammin auton tarpeet. Golfia pelaavan autoilijan valinta kohdistuu usein tilavaan autoon hyvillä ajo-ominaisuuksilla ja paremmalla varustepaketilla. Premium-luokan vaihtoauto on järkevä vaihtoehto uudelle autolle, varsinkin nyt kun komponenttipula pidentää uusien luovutusaikoja. Golfaavan autoilijan kannalta Premium tarkoittaa nyt enemmän samalla rahalla.

LänsiAuton vaihtoautojen markkinointipäällikkö Susanna Marttilan mukaan golfmailoja sovitetaan vaihtoautojen sisuksiin nykyään yhä useammin.

”Golf on meillä viikoittain puheenaihe ostotilanteessa. Useimmiten mietitään, mahtuuko autoon bägit. Meillä on lähes joka toimipisteessä myyjiä, jotka pelaavat itse, joten tunnistamme tarpeen ja osaamme vastata siihen. Monesti tavaratilan litroissa ilmoitettu koko ei suoraan kerro, mahtuuko bägi tai useampi kyytiin. Litroiltaan samankokoiset tavaratilat kannattaa aina testata, sillä muotoilu voi tehdä toisesta ahtaamman.”

“Meillä on useimmissa liikkeissä olemassa valmiina bägi, jolla voi havainnoida tavaratilan suuruutta. Farmariautojen suosio on vakaa, mutta monelle Premium-luokan citymaasturi on varteenotettava vaihtoehto”, sanoo puolestaan LänsiAuton vaihtoautopuolen aluepäällikkö Jari Törmänen.

Laadukkaat vähän ajetut premium-luokan vaihtoautot ovat varteenotettava vaihtoehto uudelle autolle. Kuva: Jan-Erik Blomberg.

10 pisteen luotettava suomalainen autotaloketju

LänsiAuto on vuonna 1979 perustettu suomalainen perheyritys, joka haluaa huolehtia siitä, että suomalaiset saavat ajaa luotettavilla kulkuneuvoilla. Parhaiten se Susanna Marttilan mukaan näkyy siinä, että LänsiAutossa katsotaan tarkkaan, mitä kuluttajille myydään. 

“Haluamme olla luotettava kumppani autoilijalle ja pitää huolen siitä, että meiltä hankitut autot ovat sitä mitä sovitaan. Olemme tarkkoja siitä, että myymme vain laadukkaita yksilöitä myös vaihtoautopuolella.”

“Omien huoltopalveluidemme ansiosta pystymme takaamaan sen, että mikäli autossa ilmenee huoltotarpeita, huoltaminen on vaivatonta ja helppoa meidän kauttamme.”

LänsiAuton erottaa kilpailijoistaan sen hyvä kokonaisuus. Opelin maahantuonnin lisäksi yrityksellä on edustuksia yhdeksästä muustakin merkistä. Keskusvarasto sijaitsee Suomessa ja huollot, varaosatoiminnot ja muut palvelut saa kaikki saman katon alta. LänsiAutolla on kymmenen toimipistettä kautta maan, viimeisimpänä avattiin liike Seinäjoella.

Jari Törmänen luettelee LänsiAuton kilpailijoistaan erottaviksi tekijöiksi osumatarkkuuden ja luotettavuuden.

“Ostotiimimme hankkii tarkoin valikoituja yksilöitä. LänsiAuto on jo pitkään tuonut autoja maahan ja prosessi on osoittautunut toimivaksi.”

Länsiauto on jo pitkään tuonut itsekin autoja. Kuva: Jan-Erik Blomberg.

Golfari valitsee autonsa omien tarpeidensa mukaan

Millainen auto sitten sopii golfaavalle autoilijalle? Hyvä valinta perustuu aina ostajan omiin tarpeisiin. Vaihtoehtoja on monenlaisia ja LänsiAuto osaa auttaa etsimään mieleisen auton, jos omasta varastosta ei sillä hetkellä sellaista löydy. Törmänen löytää useita ominaisuuksia valinnan perusteeksi:

”Koska golfari tarvitsee tilaa ja haluaa autoltaan hyviä ajo-ominaisuuksia sekä parempia varustepaketteja, valinta alkaa herkästi mennä premium-luokan puolelle. Hyvä varustelutaso on tärkeää ja ihmiset ovat tänä päivänä myös tietoisia varustepakettien lisäarvosta jälleenmyynnissä”, 14 vuotta Länsiautossa työskennellyt Törmänen jatkaa.

”Hyvä vaihtoauto omaa hyvän huoltohistorian ja sillä on maltillisesti ajettu. Huollot ovat tehty mieluiten merkkiliikkeessä, jolloin tiedetään, että ne ovat tehty auton huolto-ohjelman mukaisesti.”

Premium-vaihtoauto on usein jopa parempi kuin uusi. Kalliimmat kustannukset ovat jo lähteneet päältä pois, niillä on vielä pitkä elämänkaari edessä, ja autolla pääsee nopeasti kiertämään Suomen kenttiä. 

”Vähän ajettu uudehko auto on hyvä valinta, sillä useissa autoissa on vielä tehdastakuuta jäljellä. Edessä on siis turvallisia ja huoltovapaita kilometrejä seuraaviksi vuosiksi. Uusiin autoihin on ollut paljon jopa nollakoron kampanjoita, mutta nyt korkojen noustessa niitä tuskin nähdään”, Törmänen korostaa.

Harrastukset määrittelevät yhä useammin autotarpeet. Tavaratilan koko on nykyään merkittävä tekijä auton valinnassa. Kuva: Jan-Erik Blomberg.

Asiantunteva henkilöstö tuntee autot ja autoilijat

LänsiAutossa on todella paljon autoalan osaamista ja tietotaitoa talossa sisällä. Marttilan mukaan osa myyjistä on ollut aiemmin esimerkiksi huollon tehtävissä, joten heillä on todella hyvä autoalan asiantuntijuus. 

“He osaavat neuvoa ja tietävät tarkkaan minkälaisia varustepaketteja on olemassa tai miten lisävarusteita, kuten vaikkapa vetokoukku saadaan lisättyä asiakkaan tarpeiden mukaan. Myyjät ovat luonnollisesti valmiita auttamaan ostotilanteessa, jotta autosta saadaan juuri ostajan toiveita vastaava.”

Auton valinnassa varustetaso on yhä merkittävämpi tekijä, ja trendikkäimmät lisävarusteet ovat sekä turvallisuuteen että ajomukavuuteen liittyviä. 

“Haluttuja ominaisuuksia ovat pysäköintiavustimet, adaptiivinen vakionopeudensäädin ja hyvät ajovalot Suomen pimeisiin syksyihin”, Marttila valottaa.

Länsiauto 24/7 Service tuo lisäarvoa

Yksi erinomainen lisäsyy tehdä luotettava ja turvallinen autokauppa LänsiAutossa on laaja LänsiAuto 24/7 Service, joka on vuoden ajan voimassa oleva palvelu kaikkiin LänsiAutosta ostettuihin vaihtoautoihin. Marttilan mukaan palvelu tuo merkittävä lisäarvoa asiakkaalle:

”Meillä on yksi puhelinnumero, jonka kautta hoituu kaikki ongelmat mitä matkan aikana saattaa syntyä. Jos autossa syttyy mikä tahansa vikavalo kojelautaan, rengas menee puhki, tai jäät tien päälle, niin soitolla milloin ja missä tahansa Suomessa tai Euroopassa saat aina apua. Palvelunumerosta ohjaamme auton sille sopivaan huoltoon ja autamme matkan jatkumiseen liittyvissä tarpeissa. Numerosta voi myös tiedustella mitä tahansa autoon liittyviä kysymyksiä, kuten mitkä varaosat autoon sopivat.“

”Jos auto huolletaan LänsiAutossa 12 kuukauden sisällä, siitä aktivoituu uudet 12 kuukautta, eli sen voi periaatteessa uusia rajattomasti aina vuodeksi kerrallaan.”

LänsiAuton valikoimasta löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto myös edustamiemme kymmenen automerkin ulkopuolelta. Kuva: Jan-Erik Blomberg.

Aina asiakasta varten

LänsiAutossa on laaja valikoima vaihtoautoja ja autot kiertävät nopeasti uudelle omistajalle. Törmäsen mukaan liukkaimmin liikkuvat nyt sähköautot ja lataushybridit, jotka eivät kauaa varastossa vanhene, mutta toki myös bensa ja diesel ovat säilyttäneet oman paikkansa. 

“Jokainen auto on yksilö ja tietysti autamme etsimään vastaavaa asiakkaan kriteereillä tilalle, mikäli auto on myyty. Teemme kaikkemme, että asiakkaalle sopiva auto löytyy.”

Täyden palvelun autoilua kaikkiin elämäntilanteisiin: lansiauto.fi

Etsi luettavaa